gokturkarslan Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 RAM CORSAIR 16GB Vengeance 5200Mhz CL40 DDR5 İşlemci I5-12400F Merhaba PC'de Windows ile bilgisayarı tamamen kapadıktan ve işimiz bittikten sonra PSU'nun tuşundan PSU kapatmak uzun vadede zarar verir mi PSU'ya?
Merhaba PC'de Windows ile bilgisayarı tamamen kapadıktan ve işimiz bittikten sonra PSU'nun tuşundan PSU kapatmak uzun vadede zarar verir mi PSU'ya?
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.664 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 28 Eylül 2024 #2 gokturkarslan dedi: Merhaba PC'de Windows ile bilgisayarı tamamen kapadıktan ve işimiz bittikten sonra PSU'nun tuşundan PSU kapatmak uzun vadede zarar verir mi PSU'ya? Genişletmek için tıkla... Hayır niye versin hatta daha iyi ben aldığımdan beri böyle yapıyorum.
gokturkarslan dedi: Merhaba PC'de Windows ile bilgisayarı tamamen kapadıktan ve işimiz bittikten sonra PSU'nun tuşundan PSU kapatmak uzun vadede zarar verir mi PSU'ya? Genişletmek için tıkla... Hayır niye versin hatta daha iyi ben aldığımdan beri böyle yapıyorum.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.483 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 gokturkarslan dedi: Merhaba PC'de Windows ile bilgisayarı tamamen kapadıktan ve işimiz bittikten sonra PSU'nun tuşundan PSU kapatmak uzun vadede zarar verir mi PSU'ya? Genişletmek için tıkla... Ben direk güç kablosunu söküyorum.
gokturkarslan dedi: Merhaba PC'de Windows ile bilgisayarı tamamen kapadıktan ve işimiz bittikten sonra PSU'nun tuşundan PSU kapatmak uzun vadede zarar verir mi PSU'ya? Genişletmek için tıkla... Ben direk güç kablosunu söküyorum.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.460 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 Günlük kulaniyorsan neden kapatiyorsunki birak acik kalsin güc şalteri.
gokturkarslan Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #5 Rogturk dedi: Günlük kulaniyorsan neden kapatiyorsunki birak acik kalsin güc şalteri. Genişletmek için tıkla... Hafta sonları kullanıyorum sadece
Rogturk dedi: Günlük kulaniyorsan neden kapatiyorsunki birak acik kalsin güc şalteri. Genişletmek için tıkla... Hafta sonları kullanıyorum sadece