Merhaba, birkaç gündür yaşadığım bir problemim var ve sizden yardım istemeye geldim. Windows 10'u normal bir şekilde bilgisayarı kapat seçeneğiyle kapatıyorum fakat kasanın fanları ekran kartının fanları işlemcinin fanı ve kendileri de olmak üzere hepsi çalışıyor fakat monitör kapanıyor. Kasanın açma düğmesine 5-6 saniye basılı tuttuğumda fanlar duruyor tam olarak kapanmış oluyor, sonra tekrar açıyorum. Problem nedir yardım edebilir misiniz?
Teşekkür ederim deneyeceğim zaten anlamadığım bir şekilde 2 kapatışımdan birinde oluyor hepsinde aynısı olmuyor bir kapatıyorum tam bir şekilde kapanıyor sonra bir kez daha kapatıyorum bu sefer monitör kapanıyor kasa çalışıyor falan anlamadım teşekkürler.
Son 2 gündür ben de yaşıyorum bu sorunu. Anlayamadım ben de diyorum acaba yanlışıkla yeniden başlat mı basıyorum ne Normal bir şekilde kapatıyorum dediğiniz gibi fanlar ışıklar vs. tekrar yanıyor.
Son 2 gündür ben de yaşıyorum bu sorunu. Anlayamadım ben de diyorum acaba yanlışıkla yeniden başlat mı basıyorum ne Normal bir şekilde kapatıyorum dediğiniz gibi fanlar ışıklar vs. tekrar yanıyor.
Hocam kendiliğinden düzeldi sanırım ya, format vs. atmıştım o zamanlarda. Chipset, BIOS, vs güncelleyin olmadı format atın düzelir diye düşünüyorum. Bir de denetim masası - donanım ve ses - güç seçenekleri solda güç düğmesinin yapacakları seçin kısmı var oradan hızlı başlatmayı kapatmıştım diye hatırlıyorum. Sanırım onun yüzünden düzelmişti büyük ihtimalle. Siz ilk onu bi deneyin olmazsa diğer seçenekleri denersiniz.
Hocam kendiliğinden düzeldi sanırım ya, format vs. atmıştım o zamanlarda. Chipset, BIOS, vs güncelleyin olmadı format atın düzelir diye düşünüyorum. Bir de denetim masası - donanım ve ses - güç seçenekleri solda güç düğmesinin yapacakları seçin kısmı var oradan hızlı başlatmayı kapatmıştım diye hatırlıyorum. Sanırım onun yüzünden düzelmişti büyük ihtimalle. Siz ilk onu bi deneyin olmazsa diğer seçenekleri denersiniz.