M Mobydick Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Merhaba iyi akşamlar, monitörü bu akşam kapadim ve kapandiktan sonra renkli isiklar yanmaya basladi, siyah, beyaz, kırmızı gibi. Monitör bilgileri yazdi ama acilinca aciliyor bilgisayar.
Merhaba iyi akşamlar, monitörü bu akşam kapadim ve kapandiktan sonra renkli isiklar yanmaya basladi, siyah, beyaz, kırmızı gibi. Monitör bilgileri yazdi ama acilinca aciliyor bilgisayar.
Çözüm M M Mobydick 4 Temmuz 2024 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Monitör tuşlarindan monitörü sıfırlayıp yeniden acinca duzeliyor. 2 kere oldu 2'sinde de düzeldi.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Monitör tuşlarindan monitörü sıfırlayıp yeniden acinca duzeliyor. 2 kere oldu 2'sinde de düzeldi.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 Nasıl bir renk geliyor ki? Fotoğraf olmadan bir şey söyleyemeyiz. Artı 0 Eksi
KS KS M Mobydick Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 iUgur dedi: Nasıl bir renk geliyor ki? Fotoğraf olmadan bir şey söyleyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor.Açılırken sorun yok açılıyor pc Mobydick dedi: Böyle oluyor.Açılırken sorun yok açılıyor pc Genişletmek için tıkla... Monitör güç kablosundan kaynaklandığını düşünüyorum. Dosya Ekleri 17016757427337130494900455214769.jpg 43,9 KB · Görüntüleme: 141 Son düzenleme: 4 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Nasıl bir renk geliyor ki? Fotoğraf olmadan bir şey söyleyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor.Açılırken sorun yok açılıyor pc Mobydick dedi: Böyle oluyor.Açılırken sorun yok açılıyor pc Genişletmek için tıkla... Monitör güç kablosundan kaynaklandığını düşünüyorum.
A AtamTürk Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #4 Mobydick dedi: Böyle oluyor. Açılırken sorun yok açılıyor PC. Monitör güç kablosundan kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Mobydick dedi: Böyle oluyor. Açılırken sorun yok açılıyor PC. Monitör güç kablosundan kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi sorunu?
KS KS M Mobydick Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 AtamTürk dedi: Hocam çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Çok geç gordum sorunu çözdüm. Artı -1 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 4 Temmuz 2024 #6 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
KS KS M Mobydick Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Monitör tuşlarindan monitörü sıfırlayıp yeniden acinca duzeliyor. 2 kere oldu 2'sinde de düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Monitör tuşlarindan monitörü sıfırlayıp yeniden acinca duzeliyor. 2 kere oldu 2'sinde de düzeldi.