Bilgisayarı kapatınca mavi ekran veriyor

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570
Ekran kartı
3060 Ti
Anakart
A520M-A Pro
İşlemci
5600X
Herkese merhaba, bu PC'yi aldığımdan beri hiç mavi ekran yemedim PC'yi sıfırladım, sonra PC kapanırken mavi ekran veriyor, sebebini öğrenebilir miyim, neden olabilir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Fatihkerem0023

@Fatihkerem0023

@Fatihkerem0023

Bir türlü çözemedim ya.

@MayCrasH bir konuda sizin de ilgilendiğinizi gördüm zahmet olmazsa bir bakar mısınız hocam sizde.

Son düzenleme:
@Fatihkerem0023 RAM kaynaklı hata alıyorsunuz. Test yapıp sonucu bildirin.

BIOS güncelleyin.

2024-11-23_06-41-09.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1732333419967.png

@Fatihkerem0023 RAM kaynaklı hata alıyorsunuz. Test yapıp sonucu bildirin.

BIOS güncelleyin.

Eki Görüntüle 2358160

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2358161

BIOS güncel ama beta sürümünde şöyle bir şey var bir de eskiden yoktu beta sürümüne alınca oldu ve bu olaydan önce PC'ye format attım RAM testi yapıp yazacağım.

BIOS güncel ama beta sürümünde şöyle bir şey var bir de eskiden yoktu beta sürümüne alınca oldu ve bu olaydan önce PC'ye format attım RAM testi yapıp yazacağım.

Memtest ekranı geldi boot menüsünden başlattım ama sonuçları falan nasıl göreceğim ben bitince.

Bir de bu zamana kadar hep XMP açık kullandım BIOS güncellemesini geriye çektim kapandımı bilmiyorum ama sanırım açık o sorun yapar mı?

Son düzenleme:
XMP açık olsa da sorun olmaz. Test bitince "Pass" yazdı mı?

Pass 1/4 de daha 10 dk oldu başlatalı.

Hocam test bitti pas yazdı şimdi ama ben bir tuşa basamıyorum şu anda klavyede bir sorun oluştu diğer klavyede yanımda değil şimdi onu almaya gideceğim 11 gibi falan test sonuçlarını öğrenebilirim yalnız ben bu zamana kadar takip ettim hep sıfır errors yazıyordu.

Merhaba ben bir aptal olduğum için sonuçları kayıt etmedim ama sonuçları 5 dk da bir takip ettim hiç error vermedi tekrar yapıp sonuçları atarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı