Bilgisayarı kapatınca tekrar açılıyor

Phoenix35

Hectopat
Ekran kartı
nvidia gtx 1650ti
İşlemci
10300h
Arkadaşlar bilgisayarı kapatınca kendiliğinden tekrar başlıyor. İnternetteki çözümlerin hepsini denedim. Regedit ayarlarını değiştirdim. Aygıt Yöneticisi, güç seçenekleri, BIOS ayarları vesaire. Bilgisayara format attım Windows 11 kurdum yine aynı. Linux da kurdum değişen bir şey olmadı. Kapatıyorum 3-4 saniye sonra yeniden başlıyor. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Bilgisayarı düğmesinden kapatınca mı yeniden açılıyor bilgisayardan kapatmayı denediniz mi?

Kasadan kapatırken bu sorun yaşanıyorsa kasa kabloları montajında bir sorun olmuş olabilir. Arkadaşın dediği gibi işletim sisteminden kapatmayı deneyin. Eğer yeniden başlamak yerine kapanırsa sorun kablolarda demektir.

Bilgisayarı düğmesinden kapatınca mı yeniden açılıyor bilgisayardan kapatmayı denediniz mi?

Her ikisini de denedim fakat yine aynı laptop kullanıyorum. Güç seçeneklerinde kapak kapatıldığında seçenekleri uykuda olmasına rağmen acayip bir şekilde laptopun kapağını kapattığımda önce bilgisayar tamamen kapanıyor sonra açılıp uyku moduna geçiyor

BIOS'unuz güncel mi? Başka bir şey düşünemiyorum güç tuşunda/ kasa içinde sıkıntı oluşmuş olabilir yetkili servisi deneseniz daha iyi olur.

Bios ayarları ile ilgili bir şeyler olma ihtimali üzerinde duruyorum. wake on lan gibi seçenekler var ise bir kontrol ediniz. Sistemimizin ayrıntılı bilgisini yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…