Bilgisayarı Kapatıp Açınca Uygulamaların Açılması

OceanWave

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı kapatıyorum tamamen. Bir zaman sonra tekrar açtığımda kapattığım tüm uygulamalar açık şekilde anında önüme geliyor. Chrome'daki sekmeler vs. hepsi açılıyor. Sanki bilgisayarı kapatmadım da uyku moduna almışım gibi. Ne yapmalıyım? Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryayı çekip açtığınız halde yine tekrarlıyor mu? Ayrıca sadece Chrome değil dimi ?

Denetim masasından donanım kısmına gelip güç seçeneklerine tıklayın. Yan taraftan güç düğmelerinin yapacaklarını seçine tıklayın. Bastığınız tuş doğru işlevde mi diye kontrol edin. Ben Windows 7 kullandığımdan bana göre söyledim. Kendinize uyarlayıp yapın.

Sadece Chrome değil. Fakat çoğunlukla Chrome açılıyor tüm sekmeler dahil. Ne kapatırsam hepsi önüme geliyor.
Güncel.
Yok mu yardım edecek biri? Şimdi de açtığımda uTorrent uygulaması ve Chrome aynı anda açıldı. Saçma sapan şeyler açıyor kafasına göre.

Son düzenleme:
Uygulamaları tek tek kapatıp, sonrada bilgisayarı kapat diyip, veya power tuşuna mı basıyorsunuz, yoksa uygulamalar açıkken mi bunu yapıyorsunuz? Uygulamalar açıkken bu şekilde kapatınca bende de sanırım açılıyorlar. Uygulama dediğimde 2-3 tane oluyor zaten. Chrome, fraps, u torrent gibi.

Merhabalar , şu yolu takip edip dediğimi uygulayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz:
Ayarlar -> Hesaplar -> Oturum açma seçenekleri -> "Oturum açma bilgimi, bir güncelleştirme veya yeniden başlatma sonrasında cihazımı ayarlamayı otomatik bitirmek için kullan." seçeneğini devre dışı bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…