C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Bilgisayar kapatıp fişten çekmesem fazla elektrik faturası yazar mı?
Çözüm espad553 27 Ocak 2023 Elektrik tüketimi olur. İşlemci saatin çalısmaya devam eder. Bi sorun olmaz. Switchli bi uzatma kablosu işini çözecektir.
Elektrik tüketimi olur. İşlemci saatin çalısmaya devam eder. Bi sorun olmaz. Switchli bi uzatma kablosu işini çözecektir.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 Sorun olmaz. Fişten çekeni hiç görmedim. Artı 0 Eksi
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Ben direkt sigortası var prizin oradan kapatıyorum Artı 0 Eksi
Richard Watterson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 Cosmo1907 dedi: Bilgisayar kapatıp fişten çekmesem fazla elektrik faturası yazar mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ancak gene de güvenlik için çekmenizi öneririm. Anlık sigorta kısa devre yaparsa priz patlar ya da yanar. Artı 0 Eksi
Cosmo1907 dedi: Bilgisayar kapatıp fişten çekmesem fazla elektrik faturası yazar mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ancak gene de güvenlik için çekmenizi öneririm. Anlık sigorta kısa devre yaparsa priz patlar ya da yanar.
espad553 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #5 Elektrik tüketimi olur. İşlemci saatin çalısmaya devam eder. Bi sorun olmaz. Switchli bi uzatma kablosu işini çözecektir. Artı 1 Eksi Çözüm
Elektrik tüketimi olur. İşlemci saatin çalısmaya devam eder. Bi sorun olmaz. Switchli bi uzatma kablosu işini çözecektir.
KS KS C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #6 espad553 dedi: Elektrik tüketimi olur. İşlemci saatin çalısmaya devam eder. Bi sorun olmaz. Switchli bi uzatma kablosu işini çözecektir. Genişletmek için tıkla... Switch var zaten normalde bilgisayarı kapatınca oradanca Switch'i kapatıyorum fişlik bir durum kalmıyor. Fırat Albayrak dedi: Ben direkt sigortası var prizin oradan kapatıyorum Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
espad553 dedi: Elektrik tüketimi olur. İşlemci saatin çalısmaya devam eder. Bi sorun olmaz. Switchli bi uzatma kablosu işini çözecektir. Genişletmek için tıkla... Switch var zaten normalde bilgisayarı kapatınca oradanca Switch'i kapatıyorum fişlik bir durum kalmıyor. Fırat Albayrak dedi: Ben direkt sigortası var prizin oradan kapatıyorum Genişletmek için tıkla...