Bilgisayarı kapatıyorum, çalışmaya devam ediyor

184424

Hectopat
Makaleler
2
Bilgisayarı kapat seçeneğine basıyorum. Bilgisayar kapanmış gibi duruyor ama bakıyorum ki fan çalışıyor, ışıklar yanıyor. Basılı tutarak kapatmak zorundayım. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı başlat seçeneğinden dolayı olabilir.

Bilgisayarı kapat seçeneğine basıyorum. Bilgisayar kapanmış gibi duruyor ama bakıyorum ki fan çalışıyor, ışıklar yanıyor. Basılı tutarak kapatmak zorundayım. Bunu nasıl çözebilirim?
Bigisayariniz dizustumu masa ustumu?

Denetim Masası-Donanım ve Ses-Güç Seçenekleri-Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin burdan ayarları kontrol etmeyi deneyin ayrıca bu menüde yukarıda izin isteyen bir seçenek olması gerek oraya basın aynı menüde aşağı inin hızlı başlatma seçeneğini kaldırın .. Sorunun çözülüp çözülmediğini söylerseniz sevinirim

İsletim sisteminizi yükseltin sorun büyük ihtimalle düzelecektir. Win7’de ben de yaşamıştım o sıkıntıyı. İlacı Win10’muş [emoji18]

Kullandığım işletim sistemi Windows 10 Pro.
Malesef Windows'un yeni sürümlerinden olsa gerek, bilgisayarı kapattığında derin uykuya giriyor olabilir. Bunu anlamak için bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar aç, görev yöneticisinden performas kısmına gir, çalışma zamanına bak. Eğer süreyi, senin bilgisayarını açtığından daha fazla gösteriyorsa derin uykuya giriyor demektir. Ben de bu duruma anlam verememiştim. Sonra öğrendim.

Büyük ihtimalle güç ayarlarında sıkıntı var uyku moduna alıyor o ayarı internetten bulup yapabilirsin ben yapmıştım şimdi hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…