Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Mart 2020 #1 Bilgisayarı kapatmama rağmen kulaklığımın ışığı yanmaya devam ediyor. Klavye Mouse'da böyle bir durum yok, ama kulaklıkta böyle bir sorun var. Anakartım = Gigabyte GA-78LMT. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2020
Bilgisayarı kapatmama rağmen kulaklığımın ışığı yanmaya devam ediyor. Klavye Mouse'da böyle bir durum yok, ama kulaklıkta böyle bir sorun var. Anakartım = Gigabyte GA-78LMT.
A Arina124 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 25 2 Mart 2020 #2 Rediph dedi: Bilgisayarı kapatmama rağmen kulaklığımın ışığı yanmaya devam ediyor. Klavye Mouse'da böyle bir durum yok, ama kulaklıkta böyle bir sorun var. Anakartım = Gigabyte GA-78LMT. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, gayet normal.
Rediph dedi: Bilgisayarı kapatmama rağmen kulaklığımın ışığı yanmaya devam ediyor. Klavye Mouse'da böyle bir durum yok, ama kulaklıkta böyle bir sorun var. Anakartım = Gigabyte GA-78LMT. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, gayet normal.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Mart 2020 #3 Silinen üye dedi: Sıkıntı yok, gayet normal. Genişletmek için tıkla... Eski kullandığım anakartta böyle bir durum söz konusu değildi. Sürekli fişi çekmek istemiyorum, BIOS'dan nasıl kapatabilirim?
Silinen üye dedi: Sıkıntı yok, gayet normal. Genişletmek için tıkla... Eski kullandığım anakartta böyle bir durum söz konusu değildi. Sürekli fişi çekmek istemiyorum, BIOS'dan nasıl kapatabilirim?