Çözüldü Bilgisayarı kapattıktan sonra fişini çekmek zararlı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gırtlak kanseri

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı uyuyacağım zaman kapattıktan sonra PSU şalterini kapatıp üçlü prizi çekiyordum. Artık sadece prizi çekiyorum. Kısaca bilgisayarı kapattıktan sonra prizi çekmenin bir zararı olur mu? Yaklaşık 11 gün önce aldım aralıksız yapıyorum bu işlemi.

Çözüm
Bilgisayarımı uyuyacağım zaman kapattıktan sonra PSU şalterini kapatıp üçlü prizi çekiyordum. Artık sadece prizi çekiyorum. Kısaca bilgisayarı kapattıktan sonra prizi çekmenin bir zararı olur mu? Yaklaşık 11 gün önce aldım aralıksız yapıyorum bu işlemi.
Neden zararlı olsun ki?
Zararlı değil, ancak gerekli de değil. Ben mesela kendi bilgisayarımı sadece kapatıp bırakıyorum dahasına gerek yok, her seferinde fişi çekip takmaya veya PSU şalterini kapatmaya da gerek yok.
Neden zararlı olsun ki?
Zararlı değil, ancak gerekli de değil. Ben mesela kendi bilgisayarımı sadece kapatıp bırakıyorum dahasına gerek yok, her seferinde fişi çekip takmaya veya PSU şalterini kapatmaya da gerek yok.

Çözüm
Neden zararlı olsun ki?
Teşekkür ederim hocam çok rahatlattınız beni gerçekten içimin rahat etmesi için yapıyorum geceleri elektrik gidip gelirse diye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı