T Tuğrul 27 Decapat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 30 8 Ağustos 2019 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı kapattıktan sonra ekrana kablo baglantısını kontrol edin yazısı çıkıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2019
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı kapattıktan sonra ekrana kablo baglantısını kontrol edin yazısı çıkıyor. Bu da beni rahatsız ediyor.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2019 #2 Bu bir çok monitörde olan bir durum ve çözümü yok diye biliyorum. Bir süre sonra bu yazı gitmesi lazım. Aslında rahatsız olunacak bir durum değil.
Bu bir çok monitörde olan bir durum ve çözümü yok diye biliyorum. Bir süre sonra bu yazı gitmesi lazım. Aslında rahatsız olunacak bir durum değil.
metinreiss Centipat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 4 8 Ağustos 2019 #3 Kenidini Bir Süre Sonra Uyku Moduna Alır Eğer Almıyorsa Marka Ve Model Söylersen Yardımcı Olabilirim