E Eray123567 Centipat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 205 12 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, bilgisayarı kapattıktan sonra üçlü prizi kapatmanın sisteme bir zararı var mıdır?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.942 Makaleler 21 Çözümler 30 12 Ağustos 2020 #2 Sanmam da kapatma bence ne gerek var ki. Veya açtığında yüksek voltaj gelebilir bence kapatma. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #3 Evet vardır sıkı sık aç kapa yapınca kondansatörlerde statik elektrik birikmesi söz konusu ileride başınıza bela açar. Artı 0 Eksi
Evet vardır sıkı sık aç kapa yapınca kondansatörlerde statik elektrik birikmesi söz konusu ileride başınıza bela açar.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ağustos 2020 #4 Eren AK dedi: Sanmam da kapatma bence ne gerek var ki. Veya açtığında yüksek voltaj gelebilir bence kapatma. Genişletmek için tıkla... Tam tersi açıkken yüksek voltaj gelebilir en iyisi kapatmak. Eğer prize ihtiyacın yoksa kapat. Hemde elektrik tasarrufu yapmış olursun. Artı 0 Eksi
Eren AK dedi: Sanmam da kapatma bence ne gerek var ki. Veya açtığında yüksek voltaj gelebilir bence kapatma. Genişletmek için tıkla... Tam tersi açıkken yüksek voltaj gelebilir en iyisi kapatmak. Eğer prize ihtiyacın yoksa kapat. Hemde elektrik tasarrufu yapmış olursun.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #5 Yanlış bilgi TheCombox dedi: Tam tersi açıkken yüksek voltaj gelebilir en iyisi kapatmak. Eğer prize ihtiyacın yoksa kapat. Hemde elektrik tasarrufu yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi bilgisayar açık değilken PSU'dan anakarta güç gitmez sadece aç kapa yaparken gider. Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: Tam tersi açıkken yüksek voltaj gelebilir en iyisi kapatmak. Eğer prize ihtiyacın yoksa kapat. Hemde elektrik tasarrufu yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi bilgisayar açık değilken PSU'dan anakarta güç gitmez sadece aç kapa yaparken gider.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.942 Makaleler 21 Çözümler 30 12 Ağustos 2020 #6 TheCombox dedi: Tam tersi açıkken yüksek voltaj gelebilir en iyisi kapatmak. Eğer prize ihtiyacın yoksa kapat. Hemde elektrik tasarrufu yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme dostum. Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: Tam tersi açıkken yüksek voltaj gelebilir en iyisi kapatmak. Eğer prize ihtiyacın yoksa kapat. Hemde elektrik tasarrufu yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme dostum.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ağustos 2020 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yanlış bilgi bilgisayar açık değilken PSU'dan anakarta güç gitmez sadece aç kapa yaparken gider. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek voltaj şebeke elektriğinden gelir. Düşünsenize gece uyuyorsunuz üçlü priz açık şebekeden yüksek voltaj geldiği an ... (Gerisi çok acı.) Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yanlış bilgi bilgisayar açık değilken PSU'dan anakarta güç gitmez sadece aç kapa yaparken gider. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek voltaj şebeke elektriğinden gelir. Düşünsenize gece uyuyorsunuz üçlü priz açık şebekeden yüksek voltaj geldiği an ... (Gerisi çok acı.)
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #8 Pp TheCombox dedi: Hocam yüksek voltaj şebeke elektriğinden gelir. Düşünsenize gece uyuyorsunuz üçlü priz açık şebekeden yüksek voltaj geldiği an ... (Gerisi cok acı.) Genişletmek için tıkla... Helede yıldırım düşerse PSU yanabilir bile. Hocam bu Türkiye'de hem voltaj dalgalanması var hem topraklı priz kaldırdılar iki ucu otlu deynek. Artı 0 Eksi
Pp TheCombox dedi: Hocam yüksek voltaj şebeke elektriğinden gelir. Düşünsenize gece uyuyorsunuz üçlü priz açık şebekeden yüksek voltaj geldiği an ... (Gerisi cok acı.) Genişletmek için tıkla... Helede yıldırım düşerse PSU yanabilir bile. Hocam bu Türkiye'de hem voltaj dalgalanması var hem topraklı priz kaldırdılar iki ucu otlu deynek.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Ağustos 2020 #9 @Yener K. , konuya en hakim olduğunu düşündüğüm kişi, lütfen bakabilir misin? Bu arada, ben kendi bilgisayarımda prizi her kullanımdan sonra kapatıyorum. Artı 0 Eksi
@Yener K. , konuya en hakim olduğunu düşündüğüm kişi, lütfen bakabilir misin? Bu arada, ben kendi bilgisayarımda prizi her kullanımdan sonra kapatıyorum.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #10 Ben de her defasında PSU'nun şalterini kapatıyordum fakat kasayı aşağı alınca elim ulaşamıyor. O yüzden açık kalıyor şalter. Artı 0 Eksi
Ben de her defasında PSU'nun şalterini kapatıyordum fakat kasayı aşağı alınca elim ulaşamıyor. O yüzden açık kalıyor şalter.