Bilgisayarı kastırmayacak bir ekran kaydı programı ve düzenleyici önerisi

Tooflesss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Bazı programları kullanırken ekran kaydı almam gerekiyor (kimi zaman oyun, kimi zaman proje gibi) bu ekran kayıtlarını alırken kasma donma gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Bilgisayarımı zorlamayacak ama kaliteli ve güzel ekran kaydı alabileceğim bir program var mı? Ek olarak bu videoyu editlemek için (hatalı kısımları kesermek vs için) hangi programı kullanmalıyım?

Merhaba,

Bazı programları kullanırken ekran kaydı almam gerekiyor (kimi zaman oyun, kimi zaman proje gibi) bu ekran kayıtlarını alırken kasma donma gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Bilgisayarımı zorlamayacak ama kaliteli ve güzel ekran kaydı alabileceğim bir program var mı? Ek olarak bu videoyu editlemek için (hatalı kısımları kesermek vs için) hangi programı kullanmalıyım?

Ekran kartınız NVIDIA ise Shadow Play kullanın ek olarak edit programı kolay olsun istiyosanız CapCut detaylı ve zor olsun istiyosanız Premiere Pro kullanabilirsiniz.

NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız GeForce Experience'ın kendi ekran kaydını kullanabilirsin.
Video düzenleyici olarak kendi kullandığım "CapCut" öneririm hem ücretsiz hem de kalite düşürmüyor.

Merhaba,

NVIDIA ekran kartınız varsa GeForce Experience'ın kendi ekran kaydını kullanabilirsin. Video düzenlemek için CapCut'u öneririm kolay ve ücretsiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı