M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 RedBereli dedi: Ben de anlayamadım sistemim gayet yeterli aslında. Genişletmek için tıkla...
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #12 RedBereli dedi: Arkadaşlar ben Kaspersky kullanıyordum ama bilgisayarımı çok kastırıyor internetten herhangi bir şey yazarken harfler bir saniye geç geliyor. Sistemi kastırmayan, hafif bir antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud kastırmıyor diye biliyorum. Anti virüsünü kullandığın anlaşılıyor.
RedBereli dedi: Arkadaşlar ben Kaspersky kullanıyordum ama bilgisayarımı çok kastırıyor internetten herhangi bir şey yazarken harfler bir saniye geç geliyor. Sistemi kastırmayan, hafif bir antivirüs programı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud kastırmıyor diye biliyorum. Anti virüsünü kullandığın anlaşılıyor.