El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Mayıs 2021 #1 Evet, başlıkta da yazdığım gibi. Kendin toplayınca keyfi bir ayrı güzel oluyor ama yanlışlık yaparsan her an paran yanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
Evet, başlıkta da yazdığım gibi. Kendin toplayınca keyfi bir ayrı güzel oluyor ama yanlışlık yaparsan her an paran yanabilir.
Acid Veysel Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 Yeterli teknik bilgin varsa ve kendine güveniyorsan toplayabilirsin.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Kendin topla, burada konu aç veya başka yerlerde sistemin iyi olup olmadığını sor.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 Ufak bir aşatırma ile kendin toplarsın. Buna rağmen "paran yanabilir" seviyesinde bir hata yapıyorsan küçükken bu eğitimi almamışsın demektir:
Ufak bir aşatırma ile kendin toplarsın. Buna rağmen "paran yanabilir" seviyesinde bir hata yapıyorsan küçükken bu eğitimi almamışsın demektir:
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Mayıs 2021 #5 tugoli dedi: Ufak bir aşatırma ile kendin toplarsın. Buna rağmen "paran yanabilir" seviyesinde bir hata yapıyorsan küçükken bu eğitimi almamışsın demektir: Eki Görüntüle 1002977 Genişletmek için tıkla... Yok kendim de yapabilirim sadece işin risk kısmı var?
tugoli dedi: Ufak bir aşatırma ile kendin toplarsın. Buna rağmen "paran yanabilir" seviyesinde bir hata yapıyorsan küçükken bu eğitimi almamışsın demektir: Eki Görüntüle 1002977 Genişletmek için tıkla... Yok kendim de yapabilirim sadece işin risk kısmı var?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 2 Mayıs 2021 #6 El Quvava dedi: Yok kendim de yapabilirim sadece işin risk kısmı var? Genişletmek için tıkla... Kırmadığın sürece sorun olmaz.
El Quvava dedi: Yok kendim de yapabilirim sadece işin risk kısmı var? Genişletmek için tıkla... Kırmadığın sürece sorun olmaz.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Mayıs 2021 #7 436077 dedi: Kırmadığın sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #8 El Quvava dedi: Yok kendim de yapabilirim sadece işin risk kısmı var? Genişletmek için tıkla... Risk kısmı var mesela işlemci montajlarken pinleri yamultursan veya ekran kartını takarken yongaları kırarsan geçmiş olsun garantin de yoksa.
El Quvava dedi: Yok kendim de yapabilirim sadece işin risk kısmı var? Genişletmek için tıkla... Risk kısmı var mesela işlemci montajlarken pinleri yamultursan veya ekran kartını takarken yongaları kırarsan geçmiş olsun garantin de yoksa.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Mayıs 2021 #9 Xallt dedi: Risk kısmı var mesela işlemci montajlarken pinleri yamultursan veya ekran kartını takarken yongaları kırarsan geçmiş olsun garantin de yoksa. Genişletmek için tıkla... En çok da ekran kartından korkuyorum.
Xallt dedi: Risk kısmı var mesela işlemci montajlarken pinleri yamultursan veya ekran kartını takarken yongaları kırarsan geçmiş olsun garantin de yoksa. Genişletmek için tıkla... En çok da ekran kartından korkuyorum.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #10 El Quvava dedi: En çok da ekran kartından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kolay kalay kırılacağını sanmıyorum basit bir işlem ama yine de kırılabilir yani .
El Quvava dedi: En çok da ekran kartından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kolay kalay kırılacağını sanmıyorum basit bir işlem ama yine de kırılabilir yani .