Merhaba, eski kasamı satıp yenisini aldığımdan dolayı şu an sistemi kasa olmadan kullanıyorum ve dolayısıyla kısa devre ile açmak zorunda kalıyorum bilgisayarı. Sıkıntı çıkarır mı acaba sürekli böyle açmak? Birkaç gün içinde kasa gelecek zaten.
Merhaba, eski kasamı satıp yenisini aldığımdan dolayı şu an sistemi kasa olmadan kullanıyorum ve dolayısıyla kısa devre ile açmak zorunda kalıyorum bilgisayarı. Sıkıntı çıkarır mı acaba sürekli böyle açmak? Birkaç gün içinde kasa gelecek zaten.
Kısa devre yapmıyorsunuz zaten. Onun anlamı başka. Anahtar yerine başka bir iletkenle siz tetikleme yapıyorsunuz. Bir şey olmaz. Pinleri karıştırmayın yeter.
O işler öyle olmuyor. Anahtar yerine tornavida değdirdiğinizde fazla akım çekme ihtimali yok. Kaynak ve alıcı aynı kalıyor. Kaldı ki o pinler üzerinden akım çekilmez. Onun amacı tetikleme sinyalı göndermektir.