Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #21 Ellie Williams dedi: Sunucu kapalıyken neden performans düşsün ki? Google'dan kaydettiğin ve klasöründe öylece duran herhangi bir resmin performansına etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yinede sorayım dedim
Ellie Williams dedi: Sunucu kapalıyken neden performans düşsün ki? Google'dan kaydettiğin ve klasöründe öylece duran herhangi bir resmin performansına etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Yinede sorayım dedim
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Ağustos 2023 #22 AlittleGPT dedi: @ardaflix @Spidertliman Beğenmedim atmanızın sebebi ne? Soru da mı sormayalım? Genişletmek için tıkla... Aternos en kötü sunucu kurma sitelerinden biri ve arkadaş bilgisayarı nasıl sunucu olarak kullanacağını sormus farklı şeyler.
AlittleGPT dedi: @ardaflix @Spidertliman Beğenmedim atmanızın sebebi ne? Soru da mı sormayalım? Genişletmek için tıkla... Aternos en kötü sunucu kurma sitelerinden biri ve arkadaş bilgisayarı nasıl sunucu olarak kullanacağını sormus farklı şeyler.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #23 Cevapladığınız için teşekkür ederim. ardaflix dedi: Aternos en kötü sunucu kurma sitelerinden biri ve arkadaş bilgisayarı nasıl sunucu olarak kullanacağını sormus farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Yo onu sormadım dikkatli bak sunucu kurmak bilgisayarın performansını düşürür mü yazdım.
Cevapladığınız için teşekkür ederim. ardaflix dedi: Aternos en kötü sunucu kurma sitelerinden biri ve arkadaş bilgisayarı nasıl sunucu olarak kullanacağını sormus farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Yo onu sormadım dikkatli bak sunucu kurmak bilgisayarın performansını düşürür mü yazdım.
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #24 Kanka sistemin güçlü 2011 yılından kalma oyuna hayla şu kaldırırmı bu kaldırırmı diyorsun kaldırır kanka kaldırır 4gb kasarsa 5 yaparsın, 5 kasarsa 6 gb ram verirsin oldu bitti hadi iyi sosyeller
Kanka sistemin güçlü 2011 yılından kalma oyuna hayla şu kaldırırmı bu kaldırırmı diyorsun kaldırır kanka kaldırır 4gb kasarsa 5 yaparsın, 5 kasarsa 6 gb ram verirsin oldu bitti hadi iyi sosyeller
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Ağustos 2023 #25 Zheren dedi: Cevapladığınız için teşekkür ederim. Yo onu sormadım dikkatli bak sunucu kurmak bilgisayarın performansını düşürür mü yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben konunun başlığına göre yazdım.
Zheren dedi: Cevapladığınız için teşekkür ederim. Yo onu sormadım dikkatli bak sunucu kurmak bilgisayarın performansını düşürür mü yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben konunun başlığına göre yazdım.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #26 ardaflix dedi: Ben konunun başlığına göre yazdım. Genişletmek için tıkla... Başlıkta çok ayrıntı vermedim
ardaflix dedi: Ben konunun başlığına göre yazdım. Genişletmek için tıkla... Başlıkta çok ayrıntı vermedim