Bilgisayarı nasıl kapatmalıyım?

Ahmet28200

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1 haftaya bilgisayarım gelecek daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadığı için nasıl kapatılır pek bilmiyorum direkt kasadan kapatma tuşuna mı basmalıyım yoksa fişi çeksem sorun olur mu yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisiyarın içinden bilgisiyarı kapat de kasa vs. kendi kendine kapanır kapanınca fişi çek geç

Hocam bir windows eğitim videosu izleyin. Windows üzerinden bilgisayarı kapatmanız gerekiyor. Kapatma tuşundan basarsanız ve bilgisayarı aniden kapatırsanız bilgisayara zarar verirsiniz. Fişi çekersenizde bilgisayar zarar verir.

Masaüstünde alt F4 deyip kapatma menüsünü açabilrsin Windows'un başlat kısmından kapatabilrisin kasanın açma kapama tuşuna basarak kapatabilirsin bu arada PC'yi kullanmadığın zamanlar fişten çek kapalı olmasına rağmen prizde durmasın elektrik git gelerine karşı önlem almış olursun.

Windows üzerinden kapatığımda kasa da kapanıyor mu?

PSU fazla kaliteli değil elektrik gittiğinde sorun olur mu bilmiyorum.

Sanırım evet. Benim çok eski bir kasam var. Onda kapanıyordu. Ama yenileride öylemi bilmiyorum. Büyük ihtimalle öyle.

Başlat menüsünde güç işareti var ona tıkla bilgisayarı kapat diye yazıyor oradan kapatabilirsin.

Windows üzerinden kapattığında muhtemelen kasada bir süre sonra kapanacaktır PSU işini hallet hocam PSU sıkıntı çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…