Bilgisayarı nasıl kapatmalıyım?

Kapatma tuşundan kapatmak bilgisayara asla zarar vermez. Hatta Windows ayarlarından kasanın üstündeki açma kapama tuşlarını akitfleştirip / deaktive edebilirsiniz.

İfadeler: TH6
Windows üzerinden kapattığında muhtemelen kasada bir süre sonra kapanacaktır PSU işini hallet hocam PSU sıkıntı çıkarabilir.

Vatan Bilgisayar'a gittim bugün hazır sistemlere baktım fiyat uygun fakat kasa Rampage içinde de 750W 80 Plus bronz PSU var mecbur almak zorunda kaldım.

yok PSU'yu sökün, evin şalterini de indirin, hatta en garantisi semtin trafosunu komple kapatın. Başlat menüsünde kapat var zaten.

Kapatma tuşundan kapatmak bilgisayara asla zarar vermez. Hatta Windows ayarlarından kasanın üstündeki açma kapama tuşlarını akitfleştirip / deaktive edebilirsiniz.
Hocam eski kasam direk kapanıyordu. Diğerler kasalarda öyne kapanıyor diye biliyordum. Düzelttiğiniz için sağol.

Vatan Bilgisayar'a gittim bugün hazır sistemlere baktım fiyat uygun fakat kasa Rampage içinde de 750W 80 Plus bronz PSU var mecbur almak zorunda kaldım.

80 Plus'ın pek sorun yaratacağını düşünmüyorum ancak bir araştırmanızı öneririm işinizi sağlama alın bu devirde PC zor alınıyor.

Windows üzerinden kapatığımda kasa da kapanıyor mu?

PSU fazla kaliteli değil elektrik gittiğinde sorun olur mu bilmiyorum.

Windows'tan kapatınca kasada kapanıyor tabii ki 3 ay önce aldığım PC PSU kötü olduğu için elektrik gidip geldiğinde anakartimi yaktı ve yeni PSU ve anakart almak zorunda kaldım keşke o zamanlar forumun lafını dinleyip PSU mu degistirseydim dedim.

PSU hangi markaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…