M MazlumCan Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar; Bilgisayarı Power tuşundan kapatmak güvenilir mi? Güç tuşuna basılı tutmuyorum, Windows arayüzünden kapatmam, sizce bunun zararı var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar; Bilgisayarı Power tuşundan kapatmak güvenilir mi? Güç tuşuna basılı tutmuyorum, Windows arayüzünden kapatmam, sizce bunun zararı var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Aralık 2020 #2 Evet, güvenilir.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 24 Aralık 2020 #3 Bir kere basıp bırakmak Windows'tan kapatmak ile eşdeğer, basılı tutarsan zararlı. Ancak ben gene de Windows'tan kapatmanı öneririm.
Bir kere basıp bırakmak Windows'tan kapatmak ile eşdeğer, basılı tutarsan zararlı. Ancak ben gene de Windows'tan kapatmanı öneririm.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 24 Aralık 2020 #4 Sürekli yapmazsanız bir şey olmaz. Ben hep PSU sigortasından kapatıyorum sistemi, bir problem olmadı.
Sürekli yapmazsanız bir şey olmaz. Ben hep PSU sigortasından kapatıyorum sistemi, bir problem olmadı.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 885 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #6 Windows'tan kapatman daha iyi olur. Bir şey olacağını zannetmem.
M MazlumCan Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #7 RPM dedi: Sürekli yapmazsanız bir şey olmaz. Ben hep PSU sigortasından kapatıyorum sistemi, bir problem olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman Power tuşundan kaparım...
RPM dedi: Sürekli yapmazsanız bir şey olmaz. Ben hep PSU sigortasından kapatıyorum sistemi, bir problem olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman Power tuşundan kaparım...
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 24 Aralık 2020 #8 RPM dedi: Sürekli yapmazsanız bir şey olmaz. Ben hep PSU sigortasından kapatıyorum sistemi, bir problem olmadı. Genişletmek için tıkla... PSU'daki on off güvensiz kapatıyor. Kasadan bir kere basılabilir, ya da alt+F4 ile kapatmak da oldukça pratik.
RPM dedi: Sürekli yapmazsanız bir şey olmaz. Ben hep PSU sigortasından kapatıyorum sistemi, bir problem olmadı. Genişletmek için tıkla... PSU'daki on off güvensiz kapatıyor. Kasadan bir kere basılabilir, ya da alt+F4 ile kapatmak da oldukça pratik.
bedokaptanCCL Picopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #9 Başlattan kapatmaya da erinmeyin artık.
M MazlumCan Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 243 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #10 bedokaptanCCL dedi: Başlattan kapatmaya da erinmeyin artık. Genişletmek için tıkla... Eriniyorum demeyelim de... Bazen de Windows'dan kapatıyorum. Başlat menüsü geç açılıyor da.
bedokaptanCCL dedi: Başlattan kapatmaya da erinmeyin artık. Genişletmek için tıkla... Eriniyorum demeyelim de... Bazen de Windows'dan kapatıyorum. Başlat menüsü geç açılıyor da.