egeabi03 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar oyun oynuyordum birden oyun dondu bende alt F4 çekmeye çalıştım olmadi PC'yi Power tuşundan kapattım. Bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2024
Arkadaşlar oyun oynuyordum birden oyun dondu bende alt F4 çekmeye çalıştım olmadi PC'yi Power tuşundan kapattım. Bir şey olur mu?
flexyfoxes Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 egeabi03 dedi: Arkadaşlar oyun oynuyordum birden oyun dondu bende alt F4 çekmeye çalıştım olmadi PC'yi Power tuşundan kapattım. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir seferden bir şey olmaz sürekli yapmanızı önermem.
egeabi03 dedi: Arkadaşlar oyun oynuyordum birden oyun dondu bende alt F4 çekmeye çalıştım olmadi PC'yi Power tuşundan kapattım. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir seferden bir şey olmaz sürekli yapmanızı önermem.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.400 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #3 1 kerelik bir sıkıntı çıkarmaz ancak tekrar etmeyin çünkü bütün parçalara giden akımı bir anda kesiyorsunuz bu da elektronik parçalara zarar veriyor.
1 kerelik bir sıkıntı çıkarmaz ancak tekrar etmeyin çünkü bütün parçalara giden akımı bir anda kesiyorsunuz bu da elektronik parçalara zarar veriyor.
egeabi03 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #4 Beyfendi Kedi dedi: 1 kerelik bir sıkıntı çıkarmaz ancak tekrar etmeyin çünkü bütün parçalara giden akımı bir anda kesiyorsunuz bu da elektronik parçalara zarar veriyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere oldu bir şey olmus mudur?
Beyfendi Kedi dedi: 1 kerelik bir sıkıntı çıkarmaz ancak tekrar etmeyin çünkü bütün parçalara giden akımı bir anda kesiyorsunuz bu da elektronik parçalara zarar veriyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere oldu bir şey olmus mudur?
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Kasım 2024 #5 egeabi03 dedi: Arkadaşlar oyun oynuyordum birden oyun dondu bende alt F4 çekmeye çalıştım olmadi PC'yi Power tuşundan kapattım. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun donuyorsa yapacaginiz bir şey yoksa alt delete yapın sonra oturum kapatin açın düzelecektir güç tuşu ile kapatmayın fazla.
egeabi03 dedi: Arkadaşlar oyun oynuyordum birden oyun dondu bende alt F4 çekmeye çalıştım olmadi PC'yi Power tuşundan kapattım. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun donuyorsa yapacaginiz bir şey yoksa alt delete yapın sonra oturum kapatin açın düzelecektir güç tuşu ile kapatmayın fazla.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.400 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #6 egeabi03 dedi: 2 kere oldu bir şey olmus mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum zaten sistem performansından fark edersiniz bir yanlışlık olduğunu.
egeabi03 dedi: 2 kere oldu bir şey olmus mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum zaten sistem performansından fark edersiniz bir yanlışlık olduğunu.