Benim sizlere bir sorum olacak. Bilgisayarı normal olarak başlattan bilgisayarı kapat dedikten sonra Power üzerindeki düğmeden de kapatsam bir sıkıntı olur mu ? Parçalara zarar verir mi ?
Bİlgisayarı kapattıktan sonra isterseniz parçaları tek tek yerinden sökün, poweri kapatı hatta atomlarına parçalayın hiçbir sıkıntı olmaz ama bence kapatmana gerek yok.
0-1 Olan Sigorta'dan bahsediyorsunuz sanırım. Fişi çekmek ile aynı şey, sanmıyorum bir sorun olsun. Kapattın sanıp uykudayken yapmassan sorun çıkmaz. Benimde USB mini bir fanım var. Pc kapadıktan sonra o da çalışıyor fiş takık ise. Onu kapamak için sigortayı kapıyorum, yani dediğin o düğmeyi. Bir sorunum olmadı şimdiye dek
Bilgisayarı kapattıktan sonra şunları yapıyorum: Güç kaynağını kapatıyorum, güç kaynağına bağlı 6'lı pirizi kapatıyorum, modemin fişini ve internet kablosunu çekiyorum. Bence böyle daha sağlıklı.
Zaten bilgisayara kapat komutunu veriyorsunuz. Neden bir daha tuşla oynuyor sunuz ? Siz elinizi ve yüzünüzü yıkadıktan sonra akan suyu nereden kapatıyorsunuz ? Ana borudan mı ?