Bilgisayarı satıp köpek alınır mı?

buna sen mi karar vereceksin? Eminim hiç köpek bakmadın. Sokaktan veya barınaktan alsam bile küçük bir ırk bulmam zor. Diyelim buldum enerjisini atamaz ben baktım köpeğe köpek terasta enerjisini atamıyordu evde nasıl atsın?

Kediler ve köpekler satın alınmıyor ve satılamıyor diye biliyorum. Barınaklardan ücretsiz sahiplenebilirsin. Elbette satın almasan bile pek çok başka masraf çıkacaktır. Hiçbir gelirin yoksa bilgisayarını satman sadece bir süre seni idare edebilir.

Hocam ailecek küçük bir şey istiyoruz. Bunlar gibi, daha önce bir av köpeği ile sokak köpeği kırması bir köpek sahiplendim fakat enerjisi çok yüksekti. Ve ev köpeği olmadığı için terasta bakıyordum ve sürekli beni yanında istediği için hep havlıyordu. Komşuların şikayeti üzerine maalesef sahiplendirdik. O yüzden evde bakabileceğimiz küçük ve enerjisi çok yüksek olmayan bir köpek istiyoruz.

Tüyleri yüzünden önünü bile göremeyen bir köpek aşın evet.

Zaten bir köpek sahiplenmiştim, enerjisini atamıyordu ve dışarıda çıkartamıyordum çünkü aşıları tam değildi. Enerjisini atamadığı için en küçük tıkırtıda veya komşunun kapıyı açıp kapatmasında benim olduğumu sanıp havlıyordu geceleri. Ben gece 3'e 4'e kadar eve alıyordum ağlamasın diye sonra mecbur dışarı çıkartıyordum ki odamda bile durmuyordu diğer yerleri gezmek istiyordu. Alacağım köpekte böyle olacağından düşük enerjili ve büyümeyen bir köpek arıyorum evde bakmam için. O yüzden ya cins alacağım. Lütfen sonraki yorumlarda satın alma sahiplen diye deyip durmayın.
Tüyleri yüzünden önünü bile göremeyen bir köpek aşın evet.
ne alaka acaba? Satın alma sahiplen duyarını bıraktınız şimdi de köpeği mi bahane ediyorsunuz?

Köpek sahiplenin diyenler. Ücretsiz kimse özel cins köpek sahiplendirmez. Haklısınız ama 2 yaşında köpek mi alsın?

Köpeğin özelliklerini yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…