Bilgisayarı satıp PlayStation 5 almak mantıklı mı?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Cok değişik birisiyim bayağı takıntılarım var yeni bir monitör+kasa aldım 12bin TL'ye. RTX 2060 Ryzen 5 3600 16 GB RAM 144Hz monitör. Monitörü beğenmedim değiştirmeyi düşünüyorum bir yandanda satıp PS5 almayı düşünüyorum PlayStation oyunları ilgimi cekiyor ama bilgisayarda oynama hevesim kacıyor. Online oyunlar yüzünden ve kolda oynamak cazip geliyor. Kol almayı düşündüm ama kablosuz alamıyorum anakartımda bluethot özelliği olmadığı icin sizce ne yapmalıyım? İngilizcem yeterli seviyede değil sıkılır mıyım oyunlarda sorun yaşar mıyım? PC de oyunlar alt yazı yapabiliyoruz. Ama buna rağmen PS5 çok heves ettim sizce mantıklı mı? Değil mi?

Hayır.

PC Okyanus, PS Göl. Bence çok mantıklı olmaz. Eğer maddi durumun varsa PC + PS yapabilirsin. Hem hevesini de alırsın ara ara PS oynayarak.

PC Okyanus, PS Göl. Bence çok mantıklı olmaz. Eğer maddi durumun varsa PC + PS yapabilirsin. Hem hevesini de alırsın ara ara PS oynayarak.

Bir teklif daha geldi sadeçe kasa istiyor PS4 Slim 1TB 2 orijinal kol last of 1 FIFA 19 RDR varmış kafa kafaya sadeçe kasa ile olur mu diyor? Satsam PS4 12-13bin eder mi sence bilgin varsa?

Çok pahalı PlayStation oyunları ingilizcen yeterli değilse anlamazsın bir de maksadın oyun oynamaksa bilgisayara daha iyi grafiklerle çıkıyor zaten 1 2 seneye kalmadan kol mevzusuna gelince replika bir DualShock 4 mantıklı olabilir sağlam bir DualShock 4 çok sorun olmaz USB ile de kullansan sana tavsiyem almaman gelirin bir oyuna 2800 TL verecek kadar iyi değilse.

Onun yerine kol almanız daha mantıklı olur. PS5'te türkçe yama gibi şeyler yok.
PC Okyanus, PS Göl. Bence çok mantıklı olmaz.
Çok doğru.
Okyanusun sınırı yok, istediğini yapabilirsin, tuzludur.
Göl daha küçük, sınırlı ama okyanusta olmayan şeyler var. Mesela, suyun tuzlu olmasını istemiyorsan göl daha mantıklı gibi gibi.

Öncelikle sistemin günümüz oyunlarını oynamak için gayet yeterli. PS5 demek her oyuna para ödemek demek. Günümüz oyunları da el yakıyor. Her oyunu alamıyorum. Kendi adıma konuşayım. Hangisine para yetiştireyim ki. Oyun alma ekonomik bir durum tabii. Kişiye göre değişir. PC'nin ömrü her zaman PS5 dünyasına göre daha uzun ömürlüdür. Ayrıca PS5 önde gelen AAA oyunları PC'ye geliyor. Soruna cevap yazmamışım. Hayır alınmaz.

Bir teklif daha geldi sadeçe kasa istiyor PS4 Slim 1TB 2 orijinal kol last of 1 FIFA 19 RDR varmış kafa kafaya sadeçe kasa ile olur mu diyor? Satsam PS4 12-13bin eder mi sence bilgin varsa?
İnan bilgim yok dostum. Pişman olmayacağın karar ver.

Tek anlamadığım takıntılı biriysen nasıl 30FPS oyun oynayacaksın?

Çok net söylüyorum Ps5 alma, fps rahatsız etmez ise ikinci el ps4 çöz keyfine bak. Ps5'in oyunu yok arkadaş, adamlar ps4 oyunlarını remaster yada remake edip 5'e getiriyorlar. Ps5 çıkmasını büyük hevesle beklemiştim özel oyunlar gelir diye, gelmedi. Gittim Ps5 parasına pc aldım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…