Bilgisayarı satıp telefon almak mantıklı mı?

nickbender14

Hectopat
Yer
Nigerian
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3-4 yıl önce internet kafeden 2. el bilgisayar aldık ve halada onu kullanıyorum. Bilgisayar çoğu oyunu düşük grafikte açıyor ve garip garip hataları var ve ben oynamadık oyun bırakmadım ve hala Steam kütüphanemde oyanacak oyun çok fazla var. Fakat bu yıl ben hiç oyun oynamadığımı fark ettim ve daha da oynar mıyım bilmiyorum. Zaten bu bilgisayarda oyun oynamak tam bir işkence en fazla düşük grafikli oyunlarda 40 FPS alıyor ve bazen donuyor. Ve telefonumu değiştirmek istiyorum bilgisayar yetmiyormuş gibi telefonum daha anamenüde bile çok kasıyor (Samsung A02) sizce bu bilgisayarı satıp yerine iyi bir telefon alayim mi? (PC'nin ederi 8-9k).

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer telefondan oyun oynamayacaksan 8-9 k vermenin anlamı yok 5 k civarı alabilirsin yada PC yi satıp 10 k ya orta segment PC alabilirsin hazır sistem şart

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3-4 yıl önce internet kafeden 2. el bilgisayar aldık ve halada onu kullanıyorum. Bilgisayar çoğu oyunu düşük grafikte açıyor ve garip garip hataları var ve ben oynamadık oyun bırakmadım ve hala Steam kütüphanemde oyanacak oyun çok fazla var. Fakat bu yıl ben hiç oyun oynamadığımı fark ettim ve daha da oynar mıyım bilmiyorum. Zaten bu bilgisayarda oyun oynamak tam bir işkence en fazla düşük grafikli oyunlarda 40 FPS alıyor ve bazen donuyor. Ve telefonumu değiştirmek istiyorum bilgisayar yetmiyormuş gibi telefonum daha anamenüde bile çok kasıyor (Samsung A02) sizce bu bilgisayarı satıp yerine iyi bir telefon alayim mi? (PC'nin ederi 8-9k).

Bilgisyar sistem özelikleri ne monitör kasa hepsinimi satcan.

Bilgisyar sistem özelikleri ne monitör kasa hepsinimi satcan.

Monitör satmayacağım nedeni fotoğraftan anlaşılır sanırsam. Rampage mouse ve klavye satacağım. 300 GB SSD, 380 GB HDD ve 80 GB HDD var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230619-182637_Chrome.jpg
    Screenshot_20230619-182637_Chrome.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20230619-182409_Gallery.jpg
    Screenshot_20230619-182409_Gallery.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Geri
Yukarı