Cihazım laptop, içini açıp alma konusunda kendime güvenmiyorum açıkcası. Yazılım ile çözebilir miyim acaba bunu?SSD'yi alıp fiyattan düşün.
BitLocker’la şifreleyip formatlasam olur mu acaba? Çok çok gizli dosyalarım yok. Sadece normal kişisel fotoğraflarım gibi şeyleri depolamıştım. SSD markam Western Digital. Söylediğin yazılımı bir araştırayım. Teşekkürler.Diğer bir yöntem önce ssd yi şifrelersin sonra formatlarsın. Eski veri kurtarılmak istenirse de işe yaramaz şifreli olduğu için.
BitLocker olur, Veracrypt olur. Ama önce wd kendi yazılımını dene istersen. Gizli çok özel bir şey yoksa bence bu kadar takılma gene de sen bilirsin. Herkesin özel seviyesi farklı olabilir tabiki.BitLocker’la şifreleyip formatlasam olur mu acaba? Çok çok gizli dosyalarım yok. Sadece normal kişisel fotoğraflarım gibi şeyleri depolamıştım. SSD markam Western Digital. Söylediğin yazılımı bir araştırayım. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.