Bilgisayarı servise vermeden önce yapılması gerekenler nelerdir?

Makaleler
1
Vatan Bilgisayar'dan aldığım ürünün garantisi devam ettiği için bu süreçte bilgisayarı ısındığı ve içinin de tozlandığını düşündüğüm için temizletmek istiyorum. Garanti kapsamında bunu servisler yapıyor diye biliyorum.
Laptop şifresini kaldırdım, hesaplarımdan çıkış yaptım, fatura ve garanti belgesini de içerisine koydum. Başka yapmam gereken ne var? Bir de yapılmasını istediğim işlem talebimi laptopu verirken söylemem yeterli olur mu, ne kadar sürede teslim alabilirim laptopu.

çoğu Vatan Bilgisayar servisi 3-7 günde teslim eder. içerisine kağıt ile sorunu yazarsanız daha iyi olur bence

Çoğu Vatan Bilgisayar servisi 3-7 günde teslim eder. İçerisine kağıt ile sorunu yazarsanız daha iyi olur bence.

Hocam herhangi bir sorunum yok yalnızca temizletmek istiyorum. Yine de yazmalı mıyım?
Bunun için de test yapmazlar bence, açılıp açılmadığını kontrol edeceğini düşündüğüm için şifreyi kaldırmadım.

O zaman gerek yok sadece temizletmek istedigini soylemen yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…