Bilgisayarı sıfırladıktan sonra bir daha açılmıyor

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı sıfırlama işleminde yüzde 30'a kadar geldi sonra sıfırlanamıyor dedi ve bir daha açtığımda sadece HP logosu çıkıyor laptop kapanıyor tekrar tekrar bu oluyordu şimdi bios ekranındayim bios ekranından bir şey yapabilir miyim ?

Dosya Ekleri

• IMG_20220503_141702.jpg
    IMG_20220503_141702.jpg
    276,7 KB · Görüntüleme: 195
Bilgisayarı sıfırlama işleminde yüzde 30'a kadar geldi sonra sıfırlanamıyor dedi ve bir daha açtığımda sadece HP logosu çıkıyor laptop kapanıyor tekrar tekrar bu oluyordu şimdi bios ekranındayim bios ekranından bir şey yapabilir miyim ?
Windowsun kendi üzerinden mi sıfırlama yaptınız. Harici usb ile mi?

Bilgisayarı sıfırlama işleminde yüzde 30'a kadar geldi sonra sıfırlanamıyor dedi ve bir daha açtığımda sadece HP logosu çıkıyor laptop kapanıyor tekrar tekrar bu oluyordu şimdi BIOS ekranındayim BIOS ekranından bir şey yapabilir miyim?

Bende de olmuştu elinizde farklı bilgisayar varsa en az 8 GB'lık belleğe Rufus üzerinden Windows ISO sunu yazdırın sonra orada UEFI diye bir seçenek olacak Rufus'ta orada CSM yoku seçin ve başlatın flaşı PC'ye takın ve boot sekmesinden flaşı seçin ve kuruluma başlayın.

Bilgisayarın içinde işletim sistemi yok şu an. Temiz kurulum deneyin.
Var hocam işte açılmıyor sıfırlama yaptım dosyaları sıfırlıyordum işletim sistemiyle alakali değil açılmaması sıkıntı ama temiz kurulum yapmayı düşünüyorum bilmiyorum
Bende de olmuştu elinizde farklı bilgisayar varsa en az 8 GB'lık belleğe Rufus üzerinden Windows ISO sunu yazdırın sonra orada UEFI diye bir seçenek olacak Rufus'ta orada CSM yoku seçin ve başlatın flaşı PC'ye takın ve boot sekmesinden flaşı seçin ve kuruluma başlayın.
Anladım hocam yarın bir deneyeceğim flashtan kurulum yapmayı

Var hocam işte açılmıyor sıfırlama yaptım dosyaları sıfırlıyordum işletim sistemiyle alakali değil açılmaması sıkıntı ama temiz kurulum yapmayı düşünüyorum bilmiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Var hocam işte açılmıyor sıfırlama yaptım dosyaları sıfırlıyordum işletim sistemiyle alakali değil açılmaması sıkıntı ama temiz kurulum yapmayı düşünüyorum bilmiyorum.

Diskteki Windows silinmiş yüksek ihtimalle. Ama sorun başka da olabilir boot kısmını açıp fotoğraf atar mısıniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı