xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Masaüstü bilgisayarı sıfırladım, kurulum ekranında klavye mouse çalışmıyor. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2023
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.443 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 Anakartın USB portlarına tak. Artı 0 Eksi
KS KS xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 VenomBey dedi: Anakartın USB portlarına tak. Genişletmek için tıkla... Taktım fakat algılamıyor. Artı 0 Eksi
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.185 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 26 Şubat 2023 #4 xyasinn dedi: Masaüstü bilgisayarı sıfırladım, kurulum ekranında klavye mouse çalışmıyor. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Farklı portlar deneyebilirsiniz veya başka klavye mouse. Artı 0 Eksi
xyasinn dedi: Masaüstü bilgisayarı sıfırladım, kurulum ekranında klavye mouse çalışmıyor. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Farklı portlar deneyebilirsiniz veya başka klavye mouse.
Sağlam olmaya çalışan Den Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İcra Katibi 26 Şubat 2023 #5 VenomBey dedi: Anakartın USB portlarına tak. Genişletmek için tıkla... Ayriyeten hiç usb porttan çıkarmadıysa format sırasında portlardaki aygıtları tanımamış olabilir. Klasik yöntem sök tak Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Anakartın USB portlarına tak. Genişletmek için tıkla... Ayriyeten hiç usb porttan çıkarmadıysa format sırasında portlardaki aygıtları tanımamış olabilir. Klasik yöntem sök tak
KS KS xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #6 lastdarkwave dedi: Farklı portlar deneyebilirsiniz veya başka klavye mouse. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı. Artı 0 Eksi
lastdarkwave dedi: Farklı portlar deneyebilirsiniz veya başka klavye mouse. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı.
Sağlam olmaya çalışan Den Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İcra Katibi 26 Şubat 2023 #7 xyasinn dedi: Taktım fakat algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Aygıtları çıkarın tamamen kapatın açtıktan sonra tekrar aygıtları takın tarama yapıp sürücü güncellemesi yapacaktır. Artı 0 Eksi
xyasinn dedi: Taktım fakat algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Aygıtları çıkarın tamamen kapatın açtıktan sonra tekrar aygıtları takın tarama yapıp sürücü güncellemesi yapacaktır.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.324 Çözümler 23 26 Şubat 2023 #8 xyasinn dedi: Masaüstü bilgisayarı sıfırladım, kurulum ekranında klavye mouse çalışmıyor. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kablosuz mu? Artı 0 Eksi
xyasinn dedi: Masaüstü bilgisayarı sıfırladım, kurulum ekranında klavye mouse çalışmıyor. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kablosuz mu?
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.185 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 26 Şubat 2023 #9 xyasinn dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Kapa aç yapsanız bilgisayarı? Artı 0 Eksi
KS KS xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #10 Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Ayrıyeten hiç USB porttan çıkarmadıysa format sırasında portlardaki aygıtları tanımamış olabilir. Klasik yöntem sök tak Genişletmek için tıkla... Hocam tüm USB portları denedim görmüyor kurulum ekranında kaldım. Artı 0 Eksi
Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Ayrıyeten hiç USB porttan çıkarmadıysa format sırasında portlardaki aygıtları tanımamış olabilir. Klasik yöntem sök tak Genişletmek için tıkla... Hocam tüm USB portları denedim görmüyor kurulum ekranında kaldım.