Erdem Taha Arda Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #11 V. Scaletta dedi: Aygıt yöneticisine giriş yap. "Ses, video ve oyun denetleyicileri" başlığı altındaki bütün sürücüleri kaldır. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/01AUDIO/Realtek_Audio_Driver_WIN10-64_V6.0.1.8339_0326.zip Bu linkteki sürücüyü sisteme kur ve yeniden başlat. Düzelmezse tekrar bilgilendir. Genişletmek için tıkla... içinde asus setup var birde normal setup var hangisini yuklemelıyım
V. Scaletta dedi: Aygıt yöneticisine giriş yap. "Ses, video ve oyun denetleyicileri" başlığı altındaki bütün sürücüleri kaldır. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/01AUDIO/Realtek_Audio_Driver_WIN10-64_V6.0.1.8339_0326.zip Bu linkteki sürücüyü sisteme kur ve yeniden başlat. Düzelmezse tekrar bilgilendir. Genişletmek için tıkla... içinde asus setup var birde normal setup var hangisini yuklemelıyım
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.407 Çözümler 70 Yer Istanbul 30 Mart 2021 #12 FurkannC dedi: Dostum, eğer bilgisayarını sıfırladıysan, tüm sürücülerin gitmiş demektir. Anakartının sitesinden gerekli sürücüleri kur. Ekran kartı sürücünü de kur. Genişletmek için tıkla... Zaten sürücüleri kurduğunu ve buna rağmen Realtek'in yazılımının çalışmadığını arkadaş belirtmiş, tekrar içeriği okuyun. Erdem Taha Arda dedi: İçinde ASUS setup var bir de normal setup var hangisini yuklemelıyım Genişletmek için tıkla... Normal setup yapın olmazsa tekrar sürücü kurulumu durumunda sürücüyü kaldırın ve ASUS setup olarak yükleyin.
FurkannC dedi: Dostum, eğer bilgisayarını sıfırladıysan, tüm sürücülerin gitmiş demektir. Anakartının sitesinden gerekli sürücüleri kur. Ekran kartı sürücünü de kur. Genişletmek için tıkla... Zaten sürücüleri kurduğunu ve buna rağmen Realtek'in yazılımının çalışmadığını arkadaş belirtmiş, tekrar içeriği okuyun. Erdem Taha Arda dedi: İçinde ASUS setup var bir de normal setup var hangisini yuklemelıyım Genişletmek için tıkla... Normal setup yapın olmazsa tekrar sürücü kurulumu durumunda sürücüyü kaldırın ve ASUS setup olarak yükleyin.
Erdem Taha Arda Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #13 FurkannC dedi: Dostum, eğer bilgisayarını sıfırladıysan, tüm sürücülerin gitmiş demektir. Anakartının sitesinden gerekli sürücüleri kur. Ekran kartı sürücünü de kur. Genişletmek için tıkla... anakartından kurdum yenıden baslatma ıstedı yenıden baslattım ama sonuc hala aynı kurulmamıs program files ta da gozukmuyor ne de aygıt yonetıcısıne geldı maalesef unlemlı hala V. Scaletta dedi: Zaten sürücüleri kurduğunu ve buna rağmen Realtek'in yazılımının çalışmadığını arkadaş belirtmiş, tekrar içeriği okuyun. Normal setup yapın olmazsa tekrar sürücü kurulumu durumunda sürücüyü kaldırın ve ASUS setup olarak yükleyin. Genişletmek için tıkla... hocam verdıgınız lınktekı dosyayı ındırdım ve kurdum setup'ı ama aygıt yonetıcısıne sadece nvıdıa hıgh defınıtıon geldı sımdı asus setup'ı deneyecegım V. Scaletta dedi: Zaten sürücüleri kurduğunu ve buna rağmen Realtek'in yazılımının çalışmadığını arkadaş belirtmiş, tekrar içeriği okuyun. Normal setup yapın olmazsa tekrar sürücü kurulumu durumunda sürücüyü kaldırın ve ASUS setup olarak yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim dediğinizi ama geri sadece Nvidia geldi realtek gelmedi,Asus setupı da denedim karşıma cmd çıktı 20 30 saniye sonra o da kapandı Dosya Ekleri hata.PNG 8,4 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 30 Mart 2021
FurkannC dedi: Dostum, eğer bilgisayarını sıfırladıysan, tüm sürücülerin gitmiş demektir. Anakartının sitesinden gerekli sürücüleri kur. Ekran kartı sürücünü de kur. Genişletmek için tıkla... anakartından kurdum yenıden baslatma ıstedı yenıden baslattım ama sonuc hala aynı kurulmamıs program files ta da gozukmuyor ne de aygıt yonetıcısıne geldı maalesef unlemlı hala V. Scaletta dedi: Zaten sürücüleri kurduğunu ve buna rağmen Realtek'in yazılımının çalışmadığını arkadaş belirtmiş, tekrar içeriği okuyun. Normal setup yapın olmazsa tekrar sürücü kurulumu durumunda sürücüyü kaldırın ve ASUS setup olarak yükleyin. Genişletmek için tıkla... hocam verdıgınız lınktekı dosyayı ındırdım ve kurdum setup'ı ama aygıt yonetıcısıne sadece nvıdıa hıgh defınıtıon geldı sımdı asus setup'ı deneyecegım V. Scaletta dedi: Zaten sürücüleri kurduğunu ve buna rağmen Realtek'in yazılımının çalışmadığını arkadaş belirtmiş, tekrar içeriği okuyun. Normal setup yapın olmazsa tekrar sürücü kurulumu durumunda sürücüyü kaldırın ve ASUS setup olarak yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim dediğinizi ama geri sadece Nvidia geldi realtek gelmedi,Asus setupı da denedim karşıma cmd çıktı 20 30 saniye sonra o da kapandı