Bilgisayarı sıfırladıktan sonra touchpad çalışmamaya başladı

Makaleler
1
Merhaba. Lenovo Ideapad 3 15IML05 marka - model bir laptop kullanıyordum. Bu sabah bilgisayarıma kurtarma seçeneklerinden "bu bilgisayarı sıfırla" seçeneğini seçip sıfırladım. Nedenini anlamadığım bir şekilde touchpad çalışmamaya başladı. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim.

Not: Daha önce bilgisayarımı aynı seçeneği kullanarak sıfırladım fakat hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovonun sitesinden touchpad driver yükleyip dener misiniz?
Şimdi hocalarım sorun şu ki bilgisayar touchpad'i görmüyor. yani şu şekilde açıklayayım. Aygıt yöneticisine girdiğimde touchpad gözükmüyor. Windows'un ayarlarından cihazlara girdiğimde dokunmatik yüzey bölümü gözükmüyor. Lenovo'nun kendi sitesindeki driver'i indirdiğimde touchpad algılanamadı diyor. Sanki bilgisayarımda touhcpad yok gibi görüyor.

Son düzenleme:
Şimdi hocam sorun şu ki bilgisayar touchpad'i görmüyor. yani şu şekilde açıklayayım. Aygıt yöneticisine girdiğimde touchpad gözükmüyor. Windows'un ayarlarından cihazlara girdiğimde dokunmatik yüzey bölümü gözükmüyor. Lenovo'nun kendi sitesindeki driver'i indirdiğimde touchpad algılanamadı diyor. Sanki bilgisayarımda touhcpad yok gibi görüyor.
Malesef bilgim yok.

Şimdi hocalarım sorun şu ki bilgisayar touchpad'i görmüyor. yani şu şekilde açıklayayım. Aygıt yöneticisine girdiğimde touchpad gözükmüyor. Windows'un ayarlarından cihazlara girdiğimde dokunmatik yüzey bölümü gözükmüyor. Lenovo'nun kendi sitesindeki driver'i indirdiğimde touchpad algılanamadı diyor. Sanki bilgisayarımda touhcpad yok gibi görüyor.
Belki tesadüf gibi gelebilir ancak yakın zamanda laptop bir yere çarptı ya da hasar aldı mı çok düşük bir ihtimal touchpad anakart bağlantısı gevşemiş olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı