Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #11 yigit k58 dedi: Formatı USB ile atmadım. Başka ne gibi önlemler alabilirim antivirüs kurmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi siz attığım videoyu izleyerek bir format atın ondan sonra Kaspersky'dan tam tarama yapın şifreleri de 2 ad ile koruyun yeter.
yigit k58 dedi: Formatı USB ile atmadım. Başka ne gibi önlemler alabilirim antivirüs kurmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi siz attığım videoyu izleyerek bir format atın ondan sonra Kaspersky'dan tam tarama yapın şifreleri de 2 ad ile koruyun yeter.
yigit k58 Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #12 Slyrox dedi: Dediğim gibi siz attığım videoyu izleyerek bir format atın ondan sonra Kaspersky'dan tam tarama yapın şifreleri de 2 ad ile koruyun yeter. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Bilgisayar tekrardan format atmanın bir zararı olmaz değil mi yakın zamanda birkaç oyun indirmiştim.
Slyrox dedi: Dediğim gibi siz attığım videoyu izleyerek bir format atın ondan sonra Kaspersky'dan tam tarama yapın şifreleri de 2 ad ile koruyun yeter. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Bilgisayar tekrardan format atmanın bir zararı olmaz değil mi yakın zamanda birkaç oyun indirmiştim.
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #13 yigit k58 dedi: Anladım teşekkür ederim. Bilgisayar tekrardan format atmanın bir zararı olmaz değil mi yakın zamanda birkaç oyun indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Yok,olmaz.
yigit k58 dedi: Anladım teşekkür ederim. Bilgisayar tekrardan format atmanın bir zararı olmaz değil mi yakın zamanda birkaç oyun indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Yok,olmaz.