Merhaba iyi sosyaller. Bilgisayarımdaki Search bar çalışmıyor bu yüzden bilgisayarı sıfırlayacağım herhangi bir virus vb. yok. Windows'tan sıfırlamak mı bilgisayarım için daha sağlıklı olur format atmak mı? 2 gün önce format atmıştım zaten.
Görev Yöneticisini açın ve "SearchUI.exe" işlemini arayın. Eğer bulursanız, sağ tıklayın ve Sonlandır'ı seçin. Bu işlem arama çubuğunu yeniden başlatabilir.
Olmazsa başka çözümler deneyelim formatla falan uğraşma.
Görev Yöneticisi'ni açın ve "SearchUI.exe" işlemini arayın. Eğer bulursanız, sağ tıklayın ve sonlandır'ı seçin. Bu işlem arama çubuğunu yeniden başlatabilir.
Olmazsa başka çözümler deneyelim formatla falan uğraşma.
İkisi de olmadı hocam zaten bu konuyla ilgili bir konu açmıştım fakat her dediklerini denememe rağmen işe yaramadı peki hangisi bilgisayarım için daha sağlıklı?
İkisi de olmadı hocam zaten bu konuyla ilgili bir konu açmıştım fakat her dediklerini denememe rağmen işe yaramadı peki hangisi bilgisayarım için daha sağlıklı?
Merhaba iyi sosyaller. Bilgisayarımdaki Search bar çalışmıyor bu yüzden bilgisayarı sıfırlayacağım herhangi bir virus vb. yok. Windows'tan sıfırlamak mı bilgisayarım için daha sağlıklı olur format atmak mı? 2 gün önce format atmıştım zaten.