Y yardımma Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 111 10 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben format atacağım ama PC'de sıfırla formatı var, bir de USB formatı var. Teknik bir arızam var ve herkes bunun format olduğunu söylüyor ama ben bilgisayarcıya şu an gidemediğim için hangisini yaparsam düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2020
Arkadaşlar ben format atacağım ama PC'de sıfırla formatı var, bir de USB formatı var. Teknik bir arızam var ve herkes bunun format olduğunu söylüyor ama ben bilgisayarcıya şu an gidemediğim için hangisini yaparsam düzelir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Ağustos 2020 #2 Sıfırlama ile donanımsal sorunun düzeleceğinin garantisi verilemez. Windows'un kendi sıfırlama özelliğini deneyebilirsiniz.
Sıfırlama ile donanımsal sorunun düzeleceğinin garantisi verilemez. Windows'un kendi sıfırlama özelliğini deneyebilirsiniz.
süpercalican Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 172 Makaleler 1 Yer zonguldak ereğli Daha fazla Meslek memur 10 Ağustos 2020 #3 Klasik formatı tek geçerim.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 10 Ağustos 2020 #4 Windows'un sıfırlama özelliği daha iyi olur.
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #5 Windows arama yerine "Bu bilgisayarı sıfırla" yazın. Windows'un kendi özelliğidir.
Y yardımma Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 111 10 Ağustos 2020 #6 Recep Baltaş dedi: Sıfırlama ile donanımsal sorunun düzeleceğinin garantisi verilemez. Windows'un kendi sıfırlama özelliğini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu deneyeceğim teşekkürler reis. Recep Baltaş dedi: Sıfırlama ile donanımsal sorunun düzeleceğinin garantisi verilemez. Windows'un kendi sıfırlama özelliğini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı sıfırla yımı deneyeyim reis. Son düzenleme: 10 Ağustos 2020
Recep Baltaş dedi: Sıfırlama ile donanımsal sorunun düzeleceğinin garantisi verilemez. Windows'un kendi sıfırlama özelliğini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu deneyeceğim teşekkürler reis. Recep Baltaş dedi: Sıfırlama ile donanımsal sorunun düzeleceğinin garantisi verilemez. Windows'un kendi sıfırlama özelliğini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı sıfırla yımı deneyeyim reis.