Bilgisayarı sıfırlanmıyor

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Bilgisayarı sıfırlamak istiyorum ancak olmuyor. USB, CD vb. şeyler yok Shift yeniden başlat kısmında sıfırla ekranı gözükmüyor. Temiz bir kurulum yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1721385559539.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 76
Bilgisayarı sıfırlamak istiyorum ancak olmuyor. USB, CD vb. şeyler yok Shift yeniden başlat kısmında sıfırla ekranı gözükmüyor. Temiz bir kurulum yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Temiz kurulum ile sıfırlama bambaşka şeyler hocam zaten. Bilgisayarınız için bir tane usb oluşturun ve bilgisayar açılırken boot seçeneğini nasıl değiştireceğinizi internetten marka model bilgileri ile arayın öğrenin, sonra o usbyi pcye takın, açılırken o tuşa başın ve usbyi seçin. Bir diğer yol da BIOS'a girin, boot options kısmını bulup boot için ilk olan seçeneği usb yapın be pcyi kapatıp açın, açarken usbyi pcye takın.

Kankam iyi güzelde USB bellek yok dedim zaten yukarıda şartmı yani USB temiz kurulum için.

Kankam iyi güzelde USB bellek yok dedim zaten yukarıda şartmı yani USB temiz kurulum için.

Temiz kurulum yani formatlama için sıfırdan Windows kurmak gerekir ve bunun için USB bellek gerekir. Sıfırlama yani Windows'un içindeki verilerin silinmesi için USB bellek gerekmez.

Temiz kurulum yani formatlama için sıfırdan Windows kurmak gerekir ve bunun için USB bellek gerekir. Sıfırlama yani Windows'un içindeki verilerin silinmesi için USB bellek gerekmez.

Sıfırlama işlemini nasıl yapabilirim peki?

Yukarıda demiştim, temiz kurulum ve sıfırlama farklı şeyler. Siz sıfırlamak için konu açıp, o şekilde giriş yapıp sonra temiz kurulum demişsiniz. Bu sebeple, dediğinizi tam olarak anlamamakla birlikte temiz kurulum için bir şey söyledim. Temiz kurulum için USB şart ya da disk şart. Fakat siz sıfırlama işi yapacaksanız o başka.
Şu adımları deneyebilirsiniz
Sorununuz devam ederse başka yöntemler de önerebilir arkadaşlar
Sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…