Çözüldü Bilgisayarı sıfırlarken, A Configuration change was requested to clear this Computer's TPM hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
Sıfırladım %100 oldu sonra aşağıdaki fotoğraftaki gibi yazı çıktı.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    192,6 KB · Görüntüleme: 156
Çözüm
Windows 11 kurmayacağım, kendisinde 10 yüklü lisanslı onu kullanacağım. Evete mi basmam gerekir ve tek fark bu mu?

Yani eğer evet dersen TPM'nin özelliklerini kullanamayabilirsin. Evete basmana gerek yok zorunlu bir şey değil ama eğer TPM'nin özelliklerini kullanmak istiyorsan hayır'a basmanı öneririm. Yani Evet'e basmana gerek yok hayıra basabilirsin.
Ekran görüntüsünün türkçesi bu:

image (1) (1).jpg

Yani eğer Windows 11 kurcan veya sistemin Windows 11 ise bilgisayarın işletim sistemini destekleyemeyebilir. Yani TPM'yi tamamen siler. İstersen evet de ama benim tercim hayır demek. Sana bağlı.

Ekran görüntüsünün türkçesi bu:

Eki Görüntüle 2095668

Yani eğer Windows 11 kurcan veya sistemin Windows 11 ise bilgisayarın işletim sistemini destekleyemeyebilir. Yani TPM'yi tamamen siler. İstersen evet de ama benim tercim hayır demek. Sana bağlı.

Windows 11 kurmayacağım, kendisinde 10 yüklü lisanslı onu kullanacağım. Evete mi basmam gerekir ve tek fark bu mu?

Yani eğer evet dersen TPM'nin özelliklerini kullanamayabilirsin. Evete basmana gerek yok zorunlu bir şey değil ama eğer TPM'nin özelliklerini kullanmak istiyorsan hayır'a basmanı öneririm. Yani Evet'e basmana gerek yok hayıra basabilirsin.

Çözüm

Bastım no ya hayırlısı

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı