Bilgisayarı sıfırlayınca hard diskteki dosyalar gitti

enesbey6534

Centipat
Daha fazla  
Selam, geçen bilgisayarımı ayarlardan sıfırladım bazı dosyalar gitti bazı dosyalar kaldı sıfırlarken hard disk takılı bile değildi fakat hard diske baktığımda adı değişmiş Ventoy olmuş ve içindeki dosyalarda yok bir de bilgisayarı sıfırladıktan sonra masaüstüme "silinenler" adında bir dosya geldi içine bakıyorum hard diskle ilgili bir dosya da silinmemiş. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim beni aydınlatır mısınız?

Selam, geçen bilgisayarımı ayarlardan sıfırladım bazı dosyalar gitti bazı dosyalar kaldı sıfırlarken hard disk takılı bile değildi fakat hard diske baktığımda adı değişmiş Ventoy olmuş ve içindeki dosyalarda yok bir de bilgisayarı sıfırladıktan sonra masaüstüme "silinenler" adında bir dosya geldi içine bakıyorum hard diskle ilgili bir dosya da silinmemiş. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim beni aydınlatır mısınız?

Format atacaksan eden temiz format atmadın ayarlardan sıfırladım desen bile işletim sistemi kendisini hiçbir zaman sıfırlamaz. Sistem geri yükleme tarihi var mı kontrol ettin mi?

Önceki atılmış formatla ilgisi olabilir. Ventoy yazıyor çünkü. Daha ilginci ayarlardan sıfırlamak en yapılmaması gereken durum. Virüs varsa gitmez, dosya hataları yüzünden sistem kasar. Sağlam bir USB formatı atmanı öneririm. Biçimlendirip.

Önceki atılmış formatla ilgisi olabilir. Ventoy yazıyor çünkü. Daha ilginci ayarlardan sıfırlamak en yapılmaması gereken durum. Virüs varsa gitmez, dosya hataları yüzünden sistem kasar. Sağlam bir USB formatı atmanı öneririm.
reis şimdi format atınca geri gelirmi?

Format atacaksan eden temiz format atmadın ayarlardan sıfırladım desen bile işletim sistemi kendisini hiçbir zaman sıfırlamaz. Sistem geri yükleme tarihi var mı kontrol bilgisayarı yeni aldığım için nasıl bakıldığını bilmiyorum.

Nasıl bakılıyor ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı