ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 22 Aralık 2020 #21 Cevaplarınız için teşekkürler Ngrok kullanacağım. oglcn1 dedi: Hamachi'yi şimdiye kadar çok kullandım. Çok da faydasını gördüm ama siz bilirsiniz... Genişletmek için tıkla... Hamachi ile sunucu kurduğumda bende lag olmuyor ama arkadaşlarım sürekli lag olduğunu söylüyor bu sebepten dolayı kullanmak istemiyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler Ngrok kullanacağım. oglcn1 dedi: Hamachi'yi şimdiye kadar çok kullandım. Çok da faydasını gördüm ama siz bilirsiniz... Genişletmek için tıkla... Hamachi ile sunucu kurduğumda bende lag olmuyor ama arkadaşlarım sürekli lag olduğunu söylüyor bu sebepten dolayı kullanmak istemiyorum.
O oglcn1 Megapat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #22 mburaktekin dedi: Hocam port açmak gerek. Yukarıda da yazdım Ngrok gerçekten daha kolay. Genişletmek için tıkla... Ngrok üzerinde başka bir sunucu çalıştırırken çok ping almıştım ben ama bilmiyorum belki geçici bir sıkıntı olmuştur.
mburaktekin dedi: Hocam port açmak gerek. Yukarıda da yazdım Ngrok gerçekten daha kolay. Genişletmek için tıkla... Ngrok üzerinde başka bir sunucu çalıştırırken çok ping almıştım ben ama bilmiyorum belki geçici bir sıkıntı olmuştur.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #23 oglcn1 dedi: Ngrok üzerinde başka bir sunucu çalıştırırken çok ping almıştım ben ama bilmiyorum belki geçici bir sıkıntı olmuştur. Genişletmek için tıkla... Aynı serveri en az 10 kere açtım Ngrok ile. Bir kere bile lag girmedi.
oglcn1 dedi: Ngrok üzerinde başka bir sunucu çalıştırırken çok ping almıştım ben ama bilmiyorum belki geçici bir sıkıntı olmuştur. Genişletmek için tıkla... Aynı serveri en az 10 kere açtım Ngrok ile. Bir kere bile lag girmedi.
O oglcn1 Megapat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #24 ardacn60 dedi: Cevaplarınız için teşekkürler Ngrok kullanacağım. Hamachi ile sunucu kurduğumda bende lag olmuyor ama arkadaşlarım sürekli lag olduğunu söylüyor bu sebepten dolayı kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilmiyorum. Ben sorunsuz kullanmıştım ama zamanla değişebiliyor kalite.
ardacn60 dedi: Cevaplarınız için teşekkürler Ngrok kullanacağım. Hamachi ile sunucu kurduğumda bende lag olmuyor ama arkadaşlarım sürekli lag olduğunu söylüyor bu sebepten dolayı kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilmiyorum. Ben sorunsuz kullanmıştım ama zamanla değişebiliyor kalite.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #25 oglcn1 dedi: Hamachi'yi şimdiye kadar çok kullandım. Çok da faydasını gördüm ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 10'larca dakika uğraşmak için evet.
oglcn1 dedi: Hamachi'yi şimdiye kadar çok kullandım. Çok da faydasını gördüm ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 10'larca dakika uğraşmak için evet.
O oglcn1 Megapat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #26 mburaktekin dedi: Aynı serveri en az 10 kere açtım Ngrok ile. Bir kere bile lag girmedi. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, bana denk geldi demek ki. En sonunda gittim statik ip aldım evdeki VPN sunucusu için. Şu anda taş gibi çalışıyor.
mburaktekin dedi: Aynı serveri en az 10 kere açtım Ngrok ile. Bir kere bile lag girmedi. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, bana denk geldi demek ki. En sonunda gittim statik ip aldım evdeki VPN sunucusu için. Şu anda taş gibi çalışıyor.