Bilgisayarı tamamen taramak

Lionel Messi

Picopat
Yer
Rosario, Argentina
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Futbolcu
Bilgisayarı her türlü virüs için tarayacağım. Bunu söylerken ne kastettim? Mesela RootKit türü virüs için RootKit remover indiriyoruz ya aynen o şekilde virüslerden tamamen arınabileceğimiz ve her türlü virüs için ayrı ayrı farklı farklı programlarla detaylı bir tarama yapmak istiyorum. Bunu deneyimli ve bilgili birisi ( Misal: @24099 & @Murat5038 ) rehber konusu açıp yazarsa çok güzel olur. Üstüne basarak söylüyorum her bir virüs türü için olabilecek en detaylı konuyu yazabilecek ve büyük sevaplar kazanbilecek bir yiğit var mı?

Son düzenleme:
Normal kullanıcı iseniz Kaspersky gayet yeterli aslında.

Hocam bende fetiş oluştu bilgisayara virüs bulaştırıp silesim var. Tam performans kullandığımdan çok emin olmak istiyorum.

Pinpirikli olmayın Kaspersky'la taratın bir şey çıkmazsa yoktur. Çok emin olmak istiyorsanız format atabilirsiniz.

Pinpirikli olmayın Kaspersky'la taratın bir şey çıkmazsa yoktur. Çok emin olmak istiyorsanız format atabilirsiniz.
Kaspersky Total Security lisanslı + Malwarebytes free var. İkisinde de bir şey çıkmıyor. Ama yine de böyle bir rehber yapılsa muhteşem olur.

Buradan aşırı moda alırsanız daha da emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…