Merhaba. Bilgisayarda sıkıntı çıktı puanı yüksek bir tamirciye verdim şimdi fakat sıkıntıdan dolayı bilgisayarı açamadığım için bütün Steam hesapları falan açık kaldı. Sıkıntı olur mu?
Merhaba. Bilgisayarda sıkıntı çıktı puanı yüksek bir tamirciye verdim şimdi fakat sıkıntıdan dolayı bilgisayarı açamadığım için bütün Steam hesapları falan açık kaldı. Sıkıntı olur mu?
Hesaplardan daha çok parçalarınızın çalınabileceği konusunda tedirgin olmalısınız. Hesapları çalmayı akıl edeceğini sanmıyorum. Olursa da kurtarabilirsiniz muhtemelen.
Hesaplardan daha çok parçalarınızın çalınabileceği konusunda tedirgin olmalısınız. Hesapları çalmayı akıl edeceğini sanmıyorum. Olursa da kurtarabilirsiniz muhtemelen.
Kanıtınız olmalı diye biliyorum ben ekran kartını 2 yıl önce tamire göndermiştim yine bozuldu adam bir daha gittiğimde tamir etmeyi bilmiyorum dedi 2. el aynı karttan vermiş bir de 150 TL ek para almıştı benden.
Belli olur ancak şikayet konusunda bir fikrim yok. Muhtemelen bilgisayarcı parça çaldığını inkar edecektir. Sizin de kanıtınız olmadığı için bir şey çıkmayacaktır.