Arkadaşlar işlemci soğutucusu acayip tozlanmıştı, sadece soğutucuyu çıkarıp temizledim macun sürüp tekrar taktım açılmıyo 2 gündür. Çıkardığım sadece 2 kablo var biri soğutucu kablosu diğerini bilmiyorum yani onları taktığıma göre sorun ne olabilir? Birde resimlerde göreceksiniz 3’lü boş bir kablo var hiçbir girişi yok acaba o eksik diyemi çalışmıyor diyeceğim ama çıkardığımı hatırlamıyorum.
RAM'ları takarken tam oturttuğunuza emin olun, gerekirse çıkartıp yeniden takın. O kablo bir fan kablosu sanırsam. Anakart üzerinde SYS_FAN soketlerinden boş olanlarından birine takın. Bakalım bir.
RAM'ları takarken tam oturttuğunuza emin olun, gerekirse çıkartıp yeniden takın. O kablo bir fan kablosu sanırsam. Anakart üzerinde SYS_FAN soketlerinden boş olanlarından birine takın. Bakalım bir.
Usta ramlerden tık sesini alıyorum çok denedim iyice oturuyor, diğer türlü bile taktım iki türlüde çalışıyo ama görüntü yok. O kablonun girebileceği başka hiçbir giriş yok oraya takınca direk kısa devre oluyo kapanıyor kapalı iken takınca ise hiç açılmıyor. Ekran kartını söküp taktım yine açılmıyo sistem aynı görüntü yok.
Çok şüküüüüüüür şuan açıldı bilgisayar kendi kendine geldi görüntü umarım tekrar gitmez herkese çok teşekkür ederim cevaplar için özellikle sana @imyourhero