Bilgisayarı Temizletmek

Sizi içeri alacaklarını sanmıyorum. İş yaparken müşterinin gözünün üzerinde olmasını istemezler ve sosyal mesafeden dolayı. Önerim güzel bir termal macun alarak kendiniz temizleyin. Daha önce yapmamış olabilirsiniz fakat bir kere yaptınız mı sonrasında kendi işinizi kendiniz görürsünüz. Güzelce temizlersiniz içinize daha çok siner.

Bende hem fazla para alıyorlar hem bazı parça falan alıyorlar.

Yok be hepsi sosyal medya yalanları ben götürüyorum hiçbir parçama zarar geldiğini veya değiştiğini görmedim.

Geçen forumda bir arkadaş bilgisayarcıya bıraktığı bilgisayarında mining yapıldığı fark etti her bilgisayarcı aynı demem ama bakkal tarzı hep böyle.

Vallahi sosyal medyada adamları çok fazla gömüyorlar ama benim bilgisayarcı hem ucuz hem iyi yapıyor seviyorum adamı .

Bizimde burada bir internet kafecii var. Eskiden oyun indirmek için ona götürürdüm, o da güvenilir. (laptop)

Geçen forumda bir arkadaş bilgisayarcıya bıraktığı bilgisayarında mining yapıldığı fark etti her bilgisayarcı aynı demem ama bakkal tarzı hep böyle.

Yok artık mining mi işte böyleleri yüzünden bilgisayarcılar kötü oluyor .

Hocam PC temizlemek hem kolay hem eğlencelidir. Youtube'da bir dünya video var izleyerek temizleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…