Furkankalkan99 Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 58 31 Aralık 2024 #1 Bilgisayarımı uyku moduna aldığımda mouse pad, kulaklık ve hoparlör yanmaya devam ediyor. Klavye ve mouse kapanıyor. ErP ayarı da acık.
Bilgisayarımı uyku moduna aldığımda mouse pad, kulaklık ve hoparlör yanmaya devam ediyor. Klavye ve mouse kapanıyor. ErP ayarı da acık.
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.162 Çözümler 5 31 Aralık 2024 #2 Furkankalkan99 dedi: Bilgisayarımı uyku moduna aldığımda mouse pad, kulaklık ve hoparlör yanmaya devam ediyor. Klavye ve mouse kapanıyor. ErP ayarı da acık. Genişletmek için tıkla... Hocam hoparlör benim kapalıyken de yanıyor. Kulaklık wireless mi? Artı 0 Eksi
Furkankalkan99 dedi: Bilgisayarımı uyku moduna aldığımda mouse pad, kulaklık ve hoparlör yanmaya devam ediyor. Klavye ve mouse kapanıyor. ErP ayarı da acık. Genişletmek için tıkla... Hocam hoparlör benim kapalıyken de yanıyor. Kulaklık wireless mi?
KS KS Furkankalkan99 Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 58 31 Aralık 2024 #3 Whystreo dedi: Hocam hoparlör benim kapalıyken de yanıyor. Kulaklık Wireless mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Whystreo dedi: Hocam hoparlör benim kapalıyken de yanıyor. Kulaklık Wireless mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
alaca1 Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Aralık 2024 #4 Furkankalkan99 dedi: Bilgisayarımı uyku moduna aldığımda mouse pad, kulaklık ve hoparlör yanmaya devam ediyor. Klavye ve mouse kapanıyor. ErP ayarı da acık. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarı ila uyku modunda PC elektriğin tamamen kesmez çünlü sadece PC'nin ufak bir kısmı kapanır ama elektrik akımı devam eder PC ısınmasın diye. Artı 0 Eksi
Furkankalkan99 dedi: Bilgisayarımı uyku moduna aldığımda mouse pad, kulaklık ve hoparlör yanmaya devam ediyor. Klavye ve mouse kapanıyor. ErP ayarı da acık. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarı ila uyku modunda PC elektriğin tamamen kesmez çünlü sadece PC'nin ufak bir kısmı kapanır ama elektrik akımı devam eder PC ısınmasın diye.
TTHYPHONN Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B550M-K AM4 PowerColor RX 6600 AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz) Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 Uyku modunda USB portlarına gelen elektriği kesmenin yolu yok diye biliyorum bu yüzden yanması normal durum. Artı 0 Eksi
Uyku modunda USB portlarına gelen elektriği kesmenin yolu yok diye biliyorum bu yüzden yanması normal durum.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 12 31 Aralık 2024 #6 ErP modunu s4 + s5 olarak seçmen gerekiyor, asus b550f anakartımda bu şekilde kullanıyorum ve uyku modunda ekipman ışıkları kesiliyor. Artı 0 Eksi
ErP modunu s4 + s5 olarak seçmen gerekiyor, asus b550f anakartımda bu şekilde kullanıyorum ve uyku modunda ekipman ışıkları kesiliyor.
KS KS Furkankalkan99 Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 58 31 Aralık 2024 #7 ASUS RX6700XT dedi: ErP modunu S4 + S5 olarak seçmen gerekiyor, ASUS B550F anakartımda bu şekilde kullanıyorum ve uyku modunda ekipman ışıkları kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Gigabyte ana kartım Artı 0 Eksi
ASUS RX6700XT dedi: ErP modunu S4 + S5 olarak seçmen gerekiyor, ASUS B550F anakartımda bu şekilde kullanıyorum ve uyku modunda ekipman ışıkları kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Gigabyte ana kartım
PienX Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #8 Benim de anakart Gigabyte anakart ayarlarında ErP ayarını değiştirirsen sorunun çözülecektir aynısıni yaşıyordum Artı 0 Eksi
Benim de anakart Gigabyte anakart ayarlarında ErP ayarını değiştirirsen sorunun çözülecektir aynısıni yaşıyordum
KS KS Furkankalkan99 Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 58 31 Aralık 2024 #9 PienX dedi: Benim de anakart Gigabyte anakart ayarlarında ErP ayarını değiştirirsen sorunun çözülecektir aynısıni yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir degisim açık zaten Artı 0 Eksi
PienX dedi: Benim de anakart Gigabyte anakart ayarlarında ErP ayarını değiştirirsen sorunun çözülecektir aynısıni yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir degisim açık zaten
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 31 Aralık 2024 #10 BIOS'a girip Advanced mod sekmesinde Advanced kısmına tıklayın alt kısımda USB Power status var enable kısmını disable yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
BIOS'a girip Advanced mod sekmesinde Advanced kısmına tıklayın alt kısımda USB Power status var enable kısmını disable yapınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et