Bilgisayarı uzun süre açık bırakırsak sorun yaratır mı?

YakupAziz

Hectopat
Yer
SFYA Digital
Merhaba, geçtiğimiz günlerde gayet iyi soğuyan soğutma sıkıntısı olmayan bir kasa topladım. Ancak bilgisayarıma oyun yüklerken biraz korkuyorum çünkü açık bırakma süresi 2 günü geçebiliyor. Sizce bilgisayarı 2 günden fazla açık bırakırsam sorun yaratır mı? Patlar mı?
Sistem;

R7 2700X işlemci.
Gigabyte B450M anakart.
AMD Radeon RX570 4 GB ekran kartı.
HyperX 16 GB 3000MHz RAM.
Ekran kartında 2 fan var.
Kasada 4 fan var.
İşlemci soğutucuda 1 fan.
Sizce açık bırakırsam sıkıntı yaşar mıyım?

Benimki (laptoptu) 2 kere alev aldı.

Hayır bir sorun yaşamazsınız. Keşke PSU nuzuda yazsaydınız kaliteli ise herhangi bir sorun olmaz.

Kardeşim benim laptopum var ben yaklaşık 1-2 gün açık bırakıyorum hiç birşey olmuyor ama seninki kasa birşey farkedermi mi bilmem

Server bilgisayarlar yıllarca durmadan çalışıyor millet. Özel cihaz olduklarını bende biliyorum, ama bizim bilgisayarın da çok aşağı kalır yanı yok artık, laptop kullanıcısıyım haftalarca kapanmadığı da oldu.

PSU'nuz Rampage falansa 2 gün değil 1 saniye açık bırakmak bile sizi öldürür siz onu mehmetçik vakfına verin teroristlere fırlatıp bomba niyetine öldürürler.

MMORPG oyuncusuyum ve genelde pazar yapan biriyim. Kısacası bilgisayarım sürekli açık kalıyor sadece yatarken kapatıyorum ve çok geçmeden kardeşim başına geçiyor. Daha bir problem yaşamadık ne eski kasamda ne şuan kullandığım Excaliburda. Yine de dikkat et sıcaklıkları arada kontrol et ve tedbiri elden bırakma.

3 gün açık bıraktım bir problem olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…