Çözüldü Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra internete erişilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sofi96

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Öncelikle merhaba arkadaşlar;

Sorunumuz, bilgisayarı her yeniden başlatmada sürekli olarak internet bağlantısının kesilmesidir.
Evimizde 2 adet masaüstü bilgisayar mevcut. 2 bilgisayarda modem üzerinden ethernet kablosu ile erişim sağlıyor.
Tek bilgisayar ile çalışırken herhangi bir sorun olmuyor, ancak 2 bilgisayar aynı anda çalışınca bilgisayarların tekinde her yeniden başlatmada internet sorunu yaşanıyor.
Ağ ve internet ayarları simgesine sağ tıklanıldıktan sonra, " sorun gider " tıklanıldıktan sonra sorun düzeliyor ve internet erişimi sağlanıyor.

Yapılan adımlardan bahsediyorum.

+ Modem sıfırlanması,
+ Modem değişikliği,
+ Bilgisayar değişikliği.
+ Bilgisayar formatlanması,
+ Binadaki telefon ve ethernet kabloları yenilenmesi,
+ DNS tanımlaması,
+ CMD üzerinden tüm IP değerleri sıfırlanması,
+ Modem arayüzünde bant genişliği, IP ayarları sağlanması,
+ Internet servis sağlayıcı üzerinden 7/24 destek alınması,
Ve sayamadığım birçok adım denenmiş, test edilmiştir.

Bu konu hakkında farklı bir alternatif üretebilecek, veya benzer sorunu yaşayıp çözüm bulabilmiş olan var ise lütfen belirtebilir misiniz?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Resimdeki uyarıyı veriyor ve düzeltiyor.
+Güncel Yorumu olan var mı?

Şükürler olsun sorun çözüldü... Böyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum Bu muazzam bir şey Konu kapanmıştır.

Çözümü anlatıyorum;

Başlat - Hizmetler, kırmızı ile işaretlediğim tüm alanları otomatik olarak başlatma ayarladım. Sorun çözülmüştür.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Merhaba MayCrasH evet bu ve benzeri tüm adımları denedim. Malesef sonuç aynı.

Resimdeki uyarıyı veriyor ve düzeltiyor.
+Güncel Yorumu olan var mı?

Şükürler olsun sorun çözüldü... Böyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum Bu muazzam bir şey Konu kapanmıştır.

Çözümü anlatıyorum;

Başlat - Hizmetler, kırmızı ile işaretlediğim tüm alanları otomatik olarak başlatma ayarladım. Sorun çözülmüştür.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…