Bilgisayarı Yormayan Antivirüs Programı Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Göksel

Kilopat
Bilgisayarı yavaşlatmayan antivirüs programı önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
AVAST.
Ama ilk kurulumda güncellemelisin ve derinlemesine tarama yapmalısın. Ücretsiz olmasına karşın oldukça iyidir.

Kaspersky'nin veritabanı daha yüksektir. Bu yüzden avast'a göre daha fazla sistem gereksinimi vardır. Benim önerim olan ücretsizdir. Ücretli ve daha derin koruma istiyorsan Kaspersky de iyidir.

Recep abi avast iyi değil diyordu da ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben birkaç yıldır kullanıyorum. Gayet iyi. Uçarı kaçarı kurtulmuyo. Ama tabiiki ücretsiz sürüm olduğu için veritabanı düşüktür. Eğer abuk sitelere bilinçsizce girmiyorsan işini rahatlıkla görür.

Sistem kaynaklarını az kullanan bir antivirüs olarak Avast'ı ben de öneririm. AVG'yi de öneririm, şu anda onu kullanıyorum ama Avast'tan biraz daha ağırdır. İkisi de yeterli koruma sağlar. Eğer daha fazla güvenlik istersen Norton Internet Security veya Kaspersky Internet Security ya da ücretsiz antivirüsün yanına Comodo Güvenlik Duvarı kurabilirsin.

Günümüz hiçbir antivirüs programları sistemi eskisi gibi kasmaz. Günümüz bilgisayarlarının işlem gücü oldukça yüksektir. Yine de antivirüs programını kurduktan sonra güncelleyip derinlemesine tarama yapmazsan, hem daha güvensiz olur hem de sistemi fazla meşgul ederler.
Ayrıca günümüzde sadece antivirüs programları tek başına güvenliği sağlayamazlar. İlaveten bot ve malware yazılımı kullanmalı ya da internet security programı kullanmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı