Bilgisayarı yormayan coinler nedir?

Bilgisayari yoran coin ne oluyor? Madenciligin nasil calistigini bildiginizden emin misiniz?

Böyle bir coin yok. Coinlerin mantığı zaten cihazınızı yorarak matematiksel hesaplamalar yapmaktır. Bazıları da sizi server gibi kullanıp veri depolar.

Bilgisayari yoran coin ne oluyor? Madenciligin nasil calistigini bildiginizden emin misiniz?
Biliyorum. Şimdi benim GPU'mda bir özellik var bellirli bir sıcaklıkta fanlar dönüyor. Bu fanları döndürtmeyecek bir coin lazım.

Mining yaparken kartı en az yoran Algoritma Ethash ve Etchash dir yani genel olarark Ethereum ve Etc ayrıca bu algoritmayı kullanarak kazılan diğer coinler. Çünkü bu algoritmalar kartın çekirdeğini kullanmaz sadece Vrami kullanır dolayısıyla çip daha az ısınır Vram e fazla Oc yapılmaz ise Vram de fazla ısınmaz. Ama diğer coinlerin geneli miningde çip frekansını kullanır bu sebeple kart iyi ayarlanmazsa yüksek ısıya maruz kalabilir.

Biliyorum. Şimdi benim GPU'mda bir özellik var bellirli bir sıcaklıkta fanlar dönüyor. Bu fanları döndürtmeyecek bir coin lazım.
GPU'nuzun o sicakliga ulasmayacak kadarlik islem gucuyle madencilik yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…