Bilgisayarı yükseltmek vs yenisini almak

y4ww

Femtopat
İşlemcimi yükseltmek istiyorum, bilgisayarı 3 yıldır kullanıyorum ve aldığımdan beri yetersiz geliyor. İşlemciyi yükseltsem anakart yetersiz kalıyor, anakartı da yükseltsem ekran kartı az kalıyor ve aşırı ısınmadan kaynaklı kasayı da değiştirmem gerekiyor. Ben de komple bilgisayarı satıp yenisini mi alsam diye düşünüyorum, mantıklı mıdır acaba?

Mantıklı ama keşke şuanki sistemi ve bütçenizide belirtseydiniz.

Hocam önce bir hesap yapmalısınız yani hangisi daha ucuz diye ona göre alın veya yükseltin. Çünkü bütçe sınırlı olduğunda (ki tahminimce satıp ek biraz ekleyip yeni alacaksınız)bütçe yetmeye biliyor. Kendim yaşadım.

Sorunlu her zaman sorunludur paran varsa düşünmeden değiştir çünkü eski her zaman ilgi ister her parçası otursun düzenli çalışsın ister ama yine eskisinden kötü olur eline yapışır.

bütçem 20k, 10a da monitöre ayırmayı düşünüyorum
Hocam 20k sisteme 10k monitör bence olmaz, 25 kasa 5 monitör daha mantıklı. 20 binlik sistemin 2k oyun oynatacağını sanmam, daha güçlü bir kasa alıp ips 180hz 1ms güzel bir monitör tercih edebilirsiniz.

yani sistemi satsam herhalde minimum 20ksı vardır üstüne de 20k ben ekliyorum artı 10 bin de monitör olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…