Bilgisayarım açarken bağırıyor

Tjeu

Decapat
Öncelikle merhaba herkese, bugün bilgisayarı açtığımda bağırmasından işlerin yolunda gitmediğini anladım. Daha sonra Windows güncellemesi vs. attım fakat sorun düzelmedi. Diskte bir problem var gibime geliyor, sorunun nerden kaynaklandığını anlamama yardım ederseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: acv
İşlemci sıcaklığına baktın mı? Bu ses bilgisayar açıldıktan sonra geçiyor mu? Bilgisayarın laptop ise temizlik yapılması ise böyle olabilir. İlk açıldığında fanlar yüksek devirde çalışır daha sonra kendini ayarlar genelde. Kasalı bilgisayar ise içini açıp bak çalıştırdığın zaman ses nereden geliyor.

Windows üzerinden HDD testi yapabilirsiniz .

HD Tune programından testi yapacağım problem hakkında biraz daha bilgi vereyim.
Rainbow six siege'e girdim ve bir süre sonra disk 100 olduğu için sanırım lobiden attı.
Daha sonra botlarla bi oyuna gireyim dedim oyuna girdim disk burda da 100 (fakat windows search tarzında birkaç ayarı devre dışı bıraktım.) ve oyunda hiçbir problem yaşamadım fps düzgün oynanabilirlik eskisiyle aynı hiçbir problem yok. Tek problem kasadan devasa bir ses geliyor ve disk 100

error scan de Error at 601261 MB (LBA 1231382560) dedi

error scan görüntüsü

Son düzenleme:
HDD sıcaklığı yüksek zaten. Bir de hata çıkmış, ses de büyük ihtimal HDD kafasından geliyordur. Farklı bir HDD ile dene. Veya yeni bir HDD al, tabii burada diğer arkadaşların önerilerine de bak.

HDD Regenerator kullanıyorum şuanda.
Daha önce karşılaşmış ve bu sorunu çözmüş birisi mevcut mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…