T turgutşimşek Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #1 Bilgisayarım açılınca PHONEİX - AwadBIOS CMOS SETUP Utility ekranı geliyor kendi kendine. Herhangi bir flash bellek veya dvd yok lütfen yardım. Lütfen yardım #Recep Baltaş. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Bilgisayarım açılınca PHONEİX - AwadBIOS CMOS SETUP Utility ekranı geliyor kendi kendine. Herhangi bir flash bellek veya dvd yok lütfen yardım. Lütfen yardım #Recep Baltaş.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.988 Çözümler 86 6 Ekim 2014 #2 Merhaba, Klavyende BIOS'a giriş tuşun ne ise o takılı kalmış olmasın.. Bios'dan çıkınca Windows a giriyor mu? Denedin mi? Selamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Merhaba, Klavyende BIOS'a giriş tuşun ne ise o takılı kalmış olmasın.. Bios'dan çıkınca Windows a giriyor mu? Denedin mi? Selamlar.
T turgutşimşek Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #3 Hayır kardeşim, bu american çıkıyor. Sonra delete falan bas diyor, bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.988 Çözümler 86 6 Ekim 2014 #4 İlk görsel Phoenix idi bu AMI ve karalanmış, ne anlamam gerekiyor? Soruma net cevap da alamadım, BIOS sayfasından exit yapınca Windows'un açılıyor mu?
İlk görsel Phoenix idi bu AMI ve karalanmış, ne anlamam gerekiyor? Soruma net cevap da alamadım, BIOS sayfasından exit yapınca Windows'un açılıyor mu?
T turgutşimşek Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #5 Bu AMI fotoğrafı bana ait değil, ama böyle bir şey çıkıyor. Bıostan exit yapınca Windows açılıyor da bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
Bu AMI fotoğrafı bana ait değil, ama böyle bir şey çıkıyor. Bıostan exit yapınca Windows açılıyor da bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.988 Çözümler 86 6 Ekim 2014 #6 BIOS ayarlarını defaulta çek, save et ve yeniden başlat.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ekim 2014 #7 Bıos'a gireceksin optimize default tıklayacasın, save and exit yapacaksın. Bu durum fişi çektikten sonra devam ederse bıos pilini değiştir.
Bıos'a gireceksin optimize default tıklayacasın, save and exit yapacaksın. Bu durum fişi çektikten sonra devam ederse bıos pilini değiştir.
T turgutşimşek Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #8 Denedim olmuyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ekim 2014 #9 turgutşimşek dedi: Denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Resim çek durumu anlat. Yaptıklarını resimli veya videolu anlat.
turgutşimşek dedi: Denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Resim çek durumu anlat. Yaptıklarını resimli veya videolu anlat.